cand-ai-25.jpg

Cum gândeam la 25 de ani?

Zilele acestea mai dezinfectam pagina de Facebook a blogului meu. Eu sunt omul care, atunci când vede ce scria cu Z ani în urmă (ştiţi voi, opţiunea cu amintiri) îmi vine să intru în pământ sau să fug şapte ani în Tibet. Ei, iată că prin anul 2014 timp de 18 zile am scris câte o regulă de viaţă. În căpşorul meu blonduţ era o bătălie filosofică, un adevărat "Sturm Und Drang"! Ce să mai întindem, chestii de viaţă, dom'le. Am decis iată acum să le şterg de praf şi să văd cât de mult am crescut. Sau, poate unele idei de atunci sunt cool şi pot acum la fel să le aplic. Unele copilăreşti, altele cu ironie, altele de genul "ghici ce a vrut să spună autorul?" Acum, la frumoşii 30 pe care îi am lucrurile stau altfel şi e şi firesc. Despre asta voi povesti în altă postare. Până atunci, iată ce reguli aveam eu cu 5 ani în urmă! 

 

Regula nr. 1: În fiecare zi fă ceva nou, oricât de mic ar fi acel lucru/acţiune. 

Regula nr. 2: În fiecare dimineață gândește-te la ceva frumos pentru a putea să te trezești mai ușor. Chiar dacă ai un job obositor, colegi care te scarpină, facturi de achitat, trebuie să fie măcar un lucru mic, dar care să te facă fericit/ă.

Regula nr. 3: Vizitează locuri pe care nu le-ai mai văzut. Măcar o țară nouă pe an să o descoperi ( Inspirat de Dalai Lama)

Regula nr. 4: Dormi. Un somn bun este un element  important pentru a fi un om de succes.

Regula nr. 5: Măcar o dată în viață respectă promisiunea: ”De luni eu voi...” :D 

Regula nr. 6: Nu regreta niciun ban pe care îl cheltui pentru tine. 

Regula nr. 7: Nu te oferi voluntar să îți înveți părinții cum se lucrează la calculator, mai ales dacă ei prima dată pun mâna pe o tastatură. Ok, dacă vrei ca la ora 9.00 dimineața, în weekend să te sune și să te întrebe: unde se fixează mouse-ul, deci meditează de două ori! ( Între timp, mama are tabletă şi smartphone, ştie cum să navigheze pe YouTube şi să ne trimită stikere pe Viber). 

Regula nr. 8: Nu mai plagia. Măcar o dată în viață mișcă fundul neuronilor tăi și fii creativ.

Regula nr. 9: În fiecare zi pune o pietricică la realizarea visului tău.

Regula nr. 10: Alege o zi din săptămână numai pentru tine. 

Regula nr. 11: Dacă mergi o dată pe lună la Fast Food, nu e un păcat ce trebuie să îl spovedești :D

Regula nr. 12: Nu citi horsocopul. Pentru ce să te amăgești că va fi totul Ok și pentru ce să te stresezi  de la o nimica toată?

Regula nr. 13: Bucuriile, uneori le ţii pentru tine. 

Regula nr. 14 : Nu te jena dacă poza ori statusul tău nu are niciun like de trei zile. De când un like devine criteriu de celibritate sau stabilire a nulităţii?

Regula nr. 15: Fără fundaţia şcolii în şcoli!

Regula nr. 16: Bea o cupă de şampanie într-o zi de luni!

Regula nr. 17: În fiecare lună mergi la un eveniment cultural!

Regula nr. 18: Investeşte în frumuseţe, oricare ar fi ea. Contează să aibă un efect minunat şi înţelept!

 

Aţi râs, da? La fel! Dar, voi reveni cu idei pentru 30 de ani! 

 

Sursa foto: http://clipart-library.com/clipart/452291.htm


Site by Revin Pro