I believe in pink. You?

 

În grădina mea de la țară aveam patru tufe cu bujori. Atât de bogate arătau când înfloreau, încât aveam uneori „inspirația” să mă arunc în ei. Mi se asociau cu niște nori roz și regretam că părinții mă cam certau că distrug bujorii.

Gingășia lor primăvăratică și tonurile diverse obținute în urma polenizării mi se asociau cu sufletul unei fete ce aleargă pe un câmp imens și simte gustul vieții. Astăzi însă, acel roz  fraged al bujorilor mei de la țară are o altă semnificație. E vorba de o luptă pentru dreptul la sănătate, mai ales cea a femeilor. Când pronunț cuvântul „femeie”,  îmi apar în minte imagini cu o ființă care caută noi orizonturi, deseanează visuri și planuri, construiește castelele carierei și a unei familii așa cum o vrea ea.

Materializarea acestora poate fi posibilă dacă tu, femeie, ai grijă de sănătatea ta și mergi periodic la control. Astăzi de invit să faci o investigație a sânilor, să previi cancerul de sân care lasă sechele pe viață. Renunță la o ieșire cu fetele sau la un produs cosmetic în favoarea unei vizite la cabinetul medical. Sau, susține-le pe cele care duc o luptă crâncenă cu această maladie. Cum? Prin procurarea unui produs din gama roz din Broșura din 4 mai a companiei AVON, iar banii vor merge pentru campania de prevenire a cancerului la sân. Eu am cumpărat eșarfa cu imprimeuri jucăușe la doar 120 de lei. Tu poți alege și alte produse pe care le găsești pe www.avon.md

Sănătatea trebuie să fie o prioritate pentru tine. 

i belive

tags:
Back to Top