De ce o iubesc pe Cristina?

Faptul că atitudinea mea faţă de nunţile noastre mă lasă rece e motivată în acest  subiect. Dar nu despre asta e vorba. În toată această afacere profitabilă numită "nuntă" (ceea ce super tare pentru cei care prestează servicii în domeniul respectiv) eu am dat de Cristina, omuleţul pe care l-aş chema să ducă mega povară de organizare a unei posibile nunţi pe care (cine ştie?) o voi avea. Aşa cum sunt omul concretului, nu mă stresez cu introduceri şi vorbă multă, iar ea este exact wedding plannerul pe care îl recomand viitorilor miri.

Cristina te cucereşte prin hiper energia ei, reţeaua ei de cunoscuţi în domeniul nunţilor, ceea ce e super fine. Ba mai mult, pe lângă faptul că îşi asumă rolul de coordonator al nunţii tale fără ca tu şi soacra ta să faceţi migrene în aceeaşi clipă, Cristina mai are şi o altă activitate, cea de organizator de cereri în căsătorie. Da, ştiu, poate era drăguţ să încep cu acest moment postarea, dar mă gândeam să trec direct la subiectul meu sensibil. 

Cristina a coordonat multe nunţi, ba chiar e dansatoare profesionistă şi merge în calitate de invitată la multe evenimente de aceste gen. Ştie cu ce se papă o asemenea petrecere cap-coadă. Tu, în calitate de viitoare mireasă, poţi apela cu încredere la serviciile de wedding planner ale Cristinei pentru că, te rog să mă crezi, la cât de frumoase sunt emoţiile că vei purta rochia albă şi îl ai alături pe omul iubit, pe atât de mult trebuie să eviţi orice stres la capitolul pregătiri. 

Îţi las aici coordonatele pentru a o găsi pe Cristina. Ai încredere. Vei avea nunta pe care o vrei. 

Casă de Piatră!

Pagina de Facebook a proiectului "Cereri în Căsătorie" o găseşti aici. 

Numărul Cristinei pentru servicii de wedding planner şi cereri în căsătorie: +373 68 574648

tags:
Back to Top