Râde. Speră. Donează

Primesc o plăcere nebună când râd din toată inima. Nu țin cont că e un râs nedemn de o lady, că e un râs zgomotos și cam necioplit. Mereu mi-a plăcut să glumesc, să iau multe lucruri cu o doză de ironie, mereu mi-am ascuns prin râs cele mai negre trăiri. Cu toată firea mea veselă, sunt foarte sensibilă și pot să plâng mult când mă șochează anumite lucruri, în special violența domestică.

Da, nu e un text tocmai vesel, dar știu că sunt soluții în zilele noastre în care fiecare dintre noi se poate opune violenței domestice. Și tu poți. Cumpără produsele sociale albastre semnate de AVON, iar banii vor fi destinați fondului pentru susținerea victimelor acestui fenomen nociv. E simplu: alegi produsul pe care îl dorești, îmi scrii un mesaj în care specifici alegerea, iar apoi aștepți livrarea.

Poți fi alături cu o donație și pentru femeile care suferă de cancer la sân. AVON donează pentru programe de informare despre cancerul glandei mamare şi diagnosticarea acestei boli. Alege orice îți place din produsele cu fundiță roz și să știi că bănuții tăi vor contribui la salvarea unei vieți. Eu am cumpărat ursulețul de pluș, termosul roz și două pixuri. Pe tine ce te-a cucerit?

E totuși perioada Crăciunului când poți să faci daruri nu doar frumoase, dar și utile, zic eu. Nu ezita să faci o faptă bună și să aduci o picătură de zâmbet pe fețe care au nevoie disperată de ea. 

 

 

tags:
Back to Top