Verde pentru roz

Eu în fiecare zi mă simt o alintată a sorţii. Da, o răsfăţată care are tot ce îşi doreşte. Muncesc, mă distrez, iubesc, ies cu amicii în oraş, călătoresc şi cel mai important, pot face aceste lucruri pentru că sunt sănătoasă. Eu nu am niciun drept să plâng de soarta-mi. Decât să adun frustrări, mai bine aş face chestii utile pentru ca şi alte femei să aibă parte de bucurii în viaţă cu acţiuni mici. Una dintre acestea ar fi un control la sâni.

Dar de ce vă miraţi? Cancerul la sân este una dintre primele boli care seceră vieţi la noi în ţară. Multor femei nici nu le-a trecut vreodată prin gând să facă un control al glandei mamare, unul care durează cam 8 minute (o spun din experienţa proprie) şi e OK să îl faci în prima săptămănă de ciclu. Recunosc, realitatea nu e tocmai veselă, dar prevenirea este mereu soluţia optimă. La moment am fost la trei consultaţii şi, Slava Domnului, e totul bine. Nu este o procedură dureroasă, nu implică mult efort, e nevoie doar de dorinţă şi motivare.

Cu mult drag susţin campania Avon în care puteţi achiziţiona produse cu simbolul fundiţei roz , iar banii colectaţi vor fi donați celor care suferă de această boală. Eu mi-am ales două pixuri roz. Pe lângă faptul că mereu sunt într-o criză de rechizite, acestea au venit la momentul oportun! Nu doar că le folosesc pentru scris, dar ştiu că mica mea contribuţie poate salva o viaţă.  Sănătatea e prioritate. Mergi la control şi ai grijă de tine. Merci Tina Purcel pentru fotografii. 

iphone

agenda

Tina

agenda1

 

tags:
Back to Top