Fraze care le auzi doar în Biserică

Nu că aş fi sfinţenia întruchipată, smerenia pământului sau exemplul perfect de urmat în materie de creştin ortodox, dar îmi place să merg la Biserică, să mă reculeg, să meditez, să mai pun o lumânare, să mă încarc spiritual. Cu totă acestea enoriaşii noştri sunt atât de primitivi atunci când vine vorba despre cum să te comporţi într-un locaş de cult, încât în fiecare duminică, ( nu exagerez) ies de acolo cu un pumn de nervi. O fi ispita, nu ştiu. Dar, după mai mulţi ani de frecventat Biserica, am observat unele replici pe care DOAR aici le vei auzi!

Read more: Fraze care le auzi doar în Biserică

tags:

De ce să nu pierzi timpul la seminare motivaționale?

A fost o perioadă când eram tânără și aveam invitații la tot felul de întâlniri cu oameni de succes, vedete la care nici nu visam să ajung. Mergeam la așa numitele seminare motivaționale. Era ceva nou pentru mine și până la urmă au fost și astea niște experiențe din viața mea. Apoi am renunțat la ele pentru că la fiecare se povestea unul și același mesaj: cum să ajungi la succesul suprem, cum să fii femeie realizată, super femeie bla bla bla, dar nimic exact, concret. În două cuvinte, baladele cu zmei fumează nervoase în colț. 

Read more: De ce să nu pierzi timpul la seminare motivaționale?

I believe in pink. You?

 

În grădina mea de la țară aveam patru tufe cu bujori. Atât de bogate arătau când înfloreau, încât aveam uneori „inspirația” să mă arunc în ei. Mi se asociau cu niște nori roz și regretam că părinții mă cam certau că distrug bujorii.

Read more: I believe in pink. You?

tags:

O criză bloggerească

Pe planeta Pământ apar în fiecare zi joburi noi. Unul dintre ele este şi cel de blogger. Aţi înţeles corect. Sunt oameni care au lăsat tot şi trăiesc din blog, achită utilităţile, se întreţin, pun bani pentru diverse scopuri etc. Ei au dezvoltat o afacere online care e destinată unui target group, au un interes anumit, au zeci de mii de followeri, acordă timp şi investesc în această pagină online. Când un client încearcă să investească publicitate pe un blog, are anumite criterii de analiză.

Read more: O criză bloggerească

De ce o iubesc pe Cristina?

Faptul că atitudinea mea faţă de nunţile noastre mă lasă rece e motivată în acest  subiect. Dar nu despre asta e vorba. În toată această afacere profitabilă numită "nuntă" (ceea ce super tare pentru cei care prestează servicii în domeniul respectiv) eu am dat de Cristina, omuleţul pe care l-aş chema să ducă mega povară de organizare a unei posibile nunţi pe care (cine ştie?) o voi avea. Aşa cum sunt omul concretului, nu mă stresez cu introduceri şi vorbă multă, iar ea este exact wedding plannerul pe care îl recomand viitorilor miri.

Read more: De ce o iubesc pe Cristina?

tags:
Back to Top