Colorful November

Toamna e anotimpul meu preferat. Ploi ce se zbat de geamuri, lumini ce apar mult prea devreme din cauza întunericului prematur, oameni grăbiți în forfota urbană mă fac să simt că în acest anotimp la fel există un spirit dinamic. Cu toată această atmosferă sură de noiembrie, am decis să aduc stropi de culoare. Măcar atât cât pot, cu ce am, acolo unde sunt.

Read more: Colorful November

De ce să nu pierzi timpul la seminare motivaționale?

A fost o perioadă când eram tânără și aveam invitații la tot felul de întâlniri cu oameni de succes, vedete la care nici nu visam să ajung. Mergeam la așa numitele seminare motivaționale. Era ceva nou pentru mine și până la urmă au fost și astea niște experiențe din viața mea. Apoi am renunțat la ele pentru că la fiecare se povestea unul și același mesaj: cum să ajungi la succesul suprem, cum să fii femeie realizată, super femeie bla bla bla, dar nimic exact, concret. În două cuvinte, baladele cu zmei fumează nervoase în colț. 

Read more: De ce să nu pierzi timpul la seminare motivaționale?

De ce mă obosesc sărbătorile?

Eu am înțeles o chestie: cu cât mai puține rude în viața ta, cu atât mai mult economisești. Nu sunt zgârcită, nu sunt materialistă. Sunt rațională. La cât de greu fac banii nu prea mă bate în piept să îi irosesc în vânt. Inclusiv de sărbătorile de iarnă. Anume în această perioadă lumea cumpără cadouri neinspirate și parcă o fac din obligație că na, vine Crăciunul și trebuie să mă încordez să iau și lu' strămoașa de pe linia bunicăi bunelului. Toți așteaptă atenții. Toți. 

Read more: De ce mă obosesc sărbătorile?

I believe in pink. You?

 

În grădina mea de la țară aveam patru tufe cu bujori. Atât de bogate arătau când înfloreau, încât aveam uneori „inspirația” să mă arunc în ei. Mi se asociau cu niște nori roz și regretam că părinții mă cam certau că distrug bujorii.

Read more: I believe in pink. You?

tags:

Râde. Speră. Donează

Primesc o plăcere nebună când râd din toată inima. Nu țin cont că e un râs nedemn de o lady, că e un râs zgomotos și cam necioplit. Mereu mi-a plăcut să glumesc, să iau multe lucruri cu o doză de ironie, mereu mi-am ascuns prin râs cele mai negre trăiri. Cu toată firea mea veselă, sunt foarte sensibilă și pot să plâng mult când mă șochează anumite lucruri, în special violența domestică.

Read more: Râde. Speră. Donează

tags:
Back to Top