CSR.jpg

"Domnişoară Iuliana, aveţi un colet de la compania...", "Iuliana, am vrea să te invităm la lansarea...", "Iuliana, avem un produs nou pentru tine şi am vrea să-l testezi", "Iuliana, vrem să colaborăm şi aşteptăm oferta". Ce frumos! Ce bucurie şi încântare, şi tot felul de stări din astea de euforie. În locul meu sunt mai mulţi oameni din online care primesc asemenea oferte, invitaţii etc. Însă, noi nu suntem Nostradamus şi nu am putut anticipa toată nebuloasa aceasta legată de corona virus. Acum, stau pe stop evenimentele, colaborările, întâlnirile, lansările etc. Şi totuşi...

Continue reading

praga.jpg

„Vai! Ești la Paris? Eu tot am fost luna trecută. Neapărat să vezi Muzeul Louvre, și Moulin Rouge, și să bei suc de jojoba pe turnul Eiffel și....”. „Ei! Dap ai cheltuit o tonă de bani! Eu iată am ales metroul, dar tu ai venit cu taxiul!”. „Cum așa? Ai fost la Roma și nu ai trecut pe la Colosseum? Păi, ratato! Degeaba ai venit la Roma și nu ai văzut această minune a lumii. Din tine turist, ca din mine academician”!  În PM!!! opriți-vă! 

Continue reading

MFD.jpg

Oamenii care în țara asta vor să miște lucrurile din loc măcar cu o jumătate de milimetru, merită să le fie dedicată o planetă. Același lucru le doresc celor cărora pentru prima dată le-a venit în căpșor ideea de a face niște prezentări ale ținutelor create la noi, acasă. Cam prin anul 2011 (dacă nu greșesc) s-a pornit toată verva aceasta numită DIN INIMĂ, umbrela sub care s-au adăpostit mai multe branduri și creatori din țărișoara noastră. S-a pornit totul cu un scop de solidaritate, în calitate de modele fiind persoane publice, defilau pro bono, era ceva WOW pentru plaiul mioriței. Și era atât de stângaci, dar atât de plin de euforie, încurajare, sete de a răzbate și de a demonstra că putem și noi să coasem bine, încât prin 2013 am avut ocazia să vin prima dată la o defilare de haine create la noi acasă. Și totuși, de ce oamenii noștri nu prea o au cu textila națională, dar preferă mai departe grupul Inditex, de exemplu? 

Continue reading

haters.jpg

Eu repet: în țara aceasta nu încerca să îți exprimi bucuria. Taci. Oamenii aici sunt atât de nefericiți, chinuiți, leneși și săraci încât la vederea cuiva mai răsărit încep să îl urască, să al acuze că tot ce are a obținut pe căi ilicite sau prin nu mai știu ce tertipuri. Aici e pe principiul: nici mie bine, nici ție. Stai cu mine în troaca plânsului și nu fă nimic spre a schimba lucrurile spre bine. Apoi se începe: „Dar ție îți e necesar?”, „A pintru și (vorba scriitorului)?”, „Dar câți au încercat și au eșuat?”, „Dar hai poate nu?”, „Tu nu ai ce face?”, „Ei, pierzi timpul”. Dacă te văd cu un pic de succes sau cumva lucrurile s-au aranjat favorabil în viața ta fii pregătit pentru așa numitul trolling ușor, o tachinare ușurică de parcă ai primi un vaccin și te înțeapă vârful acului.

Continue reading

bridal-shower-printables-hero.jpg

DISCLAIMER: fiecare decide pentru el cum își trăiește viața, cum își organizează evenimentele. Nu trebuie să dai explicații nimănui pentru acțiunile tale atât timp cât din urma lor nu are de suferit cineva. Valabil și în cazul nunților. Totul însă se rezolvă prin comunicare și compromis. 

Eu am impresia că bărbații ar fi ultimele ființe de pe pământ care ar dori o nuntă, o petrecere ca după un scenariu Cirque du Soleil. Ei sunt cele mai simple creaturi ever și da, se chinuie de dragul iubitelor. Da, știu fetelor, o să spuneți că trebuie să se lupte pentru voi, să se sacrifice, că deh! Suntem prințese, ce dracu? Ok, bărbatul e vânător și etc. agree, dar lăsați-l să fac chestii vânătorești, nu să se facă de râs la dansul mirilor. Și asta nu e tot. 

Continue reading


Site by Revin Pro