Best-gift.jpg

Mă tot învârteam prin tot felul de grupuri de femei şi nu doar. La un moment dat, întrebarea: "Ce să dăruiesc naşilor/finilor/socrilor/?" (şi lista de rubedenii e infinită la moldoveni) devine lait motiv prin grupurile respective. Obosisem să tot văd recomandări cu "pododialnic", certificate cadou, "servizuri" şi alte elemente banale şi, de care sunt sigură, lumea s-a cam plictisit. Ce să îi faci? Ne place să arătăm că ne bat banii în piept, dar în realitate mâncăm la toate cele trei mese, pesmeţi. Tocmai am observat o tendinţă nouă de vreo 2 ani, cea a cadourilor în cutii personalizate, cadouri cu un conţinut foarte drăgălaş, de suflet. Îmi pare o idee foarte interensantă, mai ales că poţi să discuţi cu echipa ce se ocupă de acest serviciu şi luaţi o decizie bună. 

Continue reading

Chateau-Vartely.jpg

E luni. E martie. E atât de frumos afară încât aş prefera să îmi iau concediu chiar acum (taman când arde de lucru până peste cap :D) şi să închid orice telefon, calculator şi să mă relaxez aşa cum mi-ar plăcea. Asta ar însemna: plimbări lungi, muzică în căşti, un picnic pe o iarbă proaspătă de primăvără şi cu nişte delicii. La ele aş adăuga şi un vinişor uşurel aşa, ca de martie. Un vin tinerel şi parcă vioi, unul alb sau Rose. Nu că un un vin negru nu se lipeşte, dar pe ăsta îl lăsăm pentru alte ocazii. Acum e de licori proaspete cu chef de joacă, de viaţă, licori ce merită a fi savurate în linişte şi într-o atmosferă călduţă de martie. De exemplu, nişte vin din roada lui 2018 de la Chateau Vartely.

Continue reading

vin.jpg

Când am aflat prima dată de el mă rodea o curiozitate teribilă. Îmi ziceam că poate îmi va tulbura mințile, poate mi le va liniști. Un lucru știam la sigur, era negru. Ah, negru! Eram sceptică până în măduva oaselor de calitățile lui. Oricum, dacă tot era cazul să aflu printre primii de el, am decis să îi acord o șansă. Și nu am dat greș.

Continue reading


Site by Revin Pro