My autumnish looks

Acest shooting vine exact în febra pregătirii celui mai inedit eveniment de modă de la noi, Chişinău Fashion Nigt.  Am creat câteva look-uri pentru un început de toamnă: două look-uri casual şi altul mai sport. În fiecare dintre acestea am inserat câte un element creat în Moldova. Nu de alta, dar dacă tot suntem în plină promovare a fashion industriei autohtone şi mai ales am misiunea de a fi alături de presa acreditată la eveniment, mi-a spus că voi fi alături de creatori şi în acest an. Iată ce vă propun:

Lookul acesta e un sport casual numai bun de ieșit în oraș cu amicii! Sacou: Zara, blugi: Bershka, top: Maicom, ghete: Coquette

poza unu

 

                                               Pentru a doua ţinută am ales o bluză de la H&M, pantaloni Michael Kors, geanta Bookletta by Rusanda Cojocaru, oxforzi de la Cristina ( brand autohton)! 

poza doi

 

Look-ul trei l-am format dintr-o bluză H&M, blugi Bershka, ghete de la Coquette.

poza trei

 Între timp, vreau să le mulţumesc pentru look Tatianei Cortac şi Cristinei Chirtoacă Coroleţchi, de la salonul Beauty Salon SHINE. ( bulevardul Decebal, 80/1, sectorul Botanica, 022 600 060. La fel, un mare merci Tinei Purcel pentru fotografii! 
tags:
Back to Top