Irka Shoes prezintă: Fete. Prietenie. Pantofi!

Celebra actriță Marilyn Monroe spunea: „ Dă-i unei fete pantofii potriviți și va cuceri lumea”. Din dorința de a aplica în practică vorbele lui Marilyn, am mers împreună cu cele mai bune prietene ale mele ,Cristina Aramă și Zina Esepciuc la unul din cele mai cochete showroom-uri de pantofi, Irka Shoes

 

4A9A2175 Pantofii stiletto negri clasici sau veselii pantofi  turcoaz cu toc jos? Cristina încă mai cântărește decizia! Aceste frumuseți sunt executate din piele naturală, cu un desing special conceput pentru o femeie iubitoare de spontanietate!

4A9A2176

  Brandul Irka Shoes este destinat fetelor și femeilor care vor să fie unice. Din această cauză, ele singure își pot crea prorii pantofi, propriul model și perfect mărimii piciorului! 

4A9A2220

 

 Opțiunea Zinei a fost o pereche de sandale nude cu inserții din piele verde, decupate și cu toc gros. Ideale pentru zilele de calde, inclusiv pentru cele din această toamnă frumoasă și blândă!Pantofi stiletto albaștri din piele întoarsă ori roșii din lac? O provocare pentru Zina! 

4A9A2188 Eu și Crstina am optat pentru clasicii stiletto, negri, respectiv, nude. 

Nu am putu să rezist tentației de a încălța această minunată pereche de pantofi din lac, de nunță roz fuchsia pronunțat!

4A9A2299

 

Iată ce alte perechi de pantofi au mai încercat fetele!

4A9A2232

 

4A9A2404

 

 

 

Cert e că am avut parte de o ședință foto foarte colorată la fel cum sunt colecțiile de pantofi semnate Irka Shoes! 

Modele: Cristina Aramă, Zina Esepciuc, Iuliana Mămăligă,   Fotograf: Grigore Borta  Make Up: Victoria Pașcan, Coafură: Valentina  Vasilevscaia (coordonate de stilista  Tatiana Gîrlea  tel:060414242) Locație: Showroom Irka Shoes, Chișinău, str. V. Alecsandri 117. 

Mai multe imagini de la ședința foto puteți vedea pe pagina de Facebook a blogului, iulianam.com

Back to Top