Cele mai jucăușe pijamale de la Gloria

Ziele acestea am trecut pe la Moldexpo pentru a vedea ce se mai produce în țărișoara noastră. Nu de alta, dar profit de faptul că în perioada 3-7 februarie se organizează expoziția Fabricat în Moldova pe care vă invit să o vizitați și voi. Printre multe lucruri care m-au impresionat, haine, branduri, accesorii și nu doar, am redescoperit brandul autohton Gloria.  E unul dedicat liniilor de pijamale pentru toate vârstele și gusturile. E așa cum îmi place mie!

Read more: Cele mai jucăușe pijamale de la Gloria

tags:

Irka Shoes prezintă: Fete. Prietenie. Pantofi!

Celebra actriță Marilyn Monroe spunea: „ Dă-i unei fete pantofii potriviți și va cuceri lumea”. Din dorința de a aplica în practică vorbele lui Marilyn, am mers împreună cu cele mai bune prietene ale mele ,Cristina Aramă și Zina Esepciuc la unul din cele mai cochete showroom-uri de pantofi, Irka Shoes

Read more: Irka Shoes prezintă: Fete. Prietenie. Pantofi!

Purtăm autohton. Oldcom

Știți ce îmi place la toată euforia încălțămintei de la Oldcom ? Că fiecare al doilea cetățean din țara asta (cred) are câte o pereche de espadrile de la ei, iar fetele nu se supără dacă mai văd pe cineva purtând aceeași pereche de încălțăminte. În plus, mă impresionează campania lor de promovare pe rețele, extinderea de magazine, prețuri pământești și espadrile comode. Mai nou, cei din sectorul Râșcani pot să se bucure de un magazin nou, deschis pe bulevardul Moscovei 1/3. 

Read more: Purtăm autohton. Oldcom

tags:

My autumnish looks

Acest shooting vine exact în febra pregătirii celui mai inedit eveniment de modă de la noi, Chişinău Fashion Nigt.  Am creat câteva look-uri pentru un început de toamnă: două look-uri casual şi altul mai sport. În fiecare dintre acestea am inserat câte un element creat în Moldova. Nu de alta, dar dacă tot suntem în plină promovare a fashion industriei autohtone şi mai ales am misiunea de a fi alături de presa acreditată la eveniment, mi-a spus că voi fi alături de creatori şi în acest an. Iată ce vă propun:

Read more: My autumnish looks

tags:

Purtăm autohton. Olsa Shoes

Primăvara aceasta e atât de fițoasă, încât nu mai știi cum să te îmbraci, cum să te încalți. Sunt mereu cu neuronii în mișcare atunci când ies din casă. Oare cum să mai asortez azi ținuta- casual, sport, elegant, smart casual? Așa că am făcut un raid pe la producătorii autohtoni să văd ce ne propun ei în materie de încălțăminte pentru acest sezon pretențios și mai ales, să găsesc perechea perfectă pentru look-uri simpatice. Am găsit exact ce căutam la Olsa Shoes.

Read more: Purtăm autohton. Olsa Shoes

tags:
Back to Top