0408.jpg

Feminin vs Androgin. Ținutele „Viggo” la Privé Fashion Events

Nu, nu e un război al sexelor! E mai mult decât modă și stil, e chemarea spre a îndrăzni să ieși din tipare și stereotipuri. Cei de la „Viggo” au prezentat ținute atât pentru domni, dar și pentru doamne în cadrul ediției din 29 martie la „Privé Fashion Events”. Nu e mare secret că femeile au împrumutat foarte elegant piesele masculine în garderoba lor. Ce e frumos și nouă ne place! Aveți un colaj foto realizat de Alex Morgoci. 

Ladies first! Începem cu outfitul doamnelor, că așa e frumos. Dacă vreți să ieșiți din tiparele clasicului, în loc de pantofi puteți opta și pentru ghete sau altă încălțăminte sport. Decolteurile generoase, dar în limita esteticului reprezintă nota feminină și elegantă în toată schema aceasta. Culorile îndrăznețe de albastru intens, mov agresiv sau elegant, negrul clasic, dominația gulerului peak pentru un efect mai creativ, stofe clasice,dar și mai sofisticate au creat lookurile androgine pentru femei. Sacourile cu un singur nasture sau costumele din trei piese au fost elementele de rezistență. Unde le purtăm? La birou, conferințe solide, întâlniri de afaceri, evenimente cu un caracter mai oficial. Schimbi însă macazul dacă alegi să accesorizezi cu chestii mai casual și încălțăminte la fel, lejeră și mai cu accent.

 

 

 Cu domnii lucrurile stau altfel. M-a impresionat seria de pulovere și malete inspirată din istoria românilor și din poveștile acestora. Cât e de cool să porți chipul domnitorului Mihai Viteazu sau Vlad Țepeș? Cine îndrăznește?! Nu uităm însă nici de costumele emblematice cu semnătura lui Cătălin Botezatu. Ținutele sunt perfecte pentru bărbații care știu adevărata valoare a stilului. Asortările cromatice îndrăznețe în otfituri ce te scot din anonimat, atitudine combinată cu mult simț estetic au fost arătate publicului serii, iar voi puteți să îi găsiți în showroomul de pe strda A. Mateevici 64!  

 


Site by Revin Pro