Olga-Tovstenco-4.jpg

Cele două .... Dane. Un teaser pasional by 2Coat

Nu credem că Alexandre Dumas s-ar fi supăra, dacă am parafraza denumirea celebrului să roman, „Cele două Diane”. Noi avem două fete frumoase, doar că Dane, și ambele vin din lumea artei, și ambele au fost modele în noua campanie a brandului 2Coat by Olga Tovstenco. Dar asta nu e tot. Știm că vreți să aflați mai multe, să vă clătiți ochii cu minunata colecție, dar mai ardeți de nerăbdare până pe 29 martie, când la Prive Fashion Events o să vedeți mai multe ținute focoase. Un pic de răgaz. Avem însă un teaser. Ian priviți! 

Creatoarea liniei vestimentare, Olga Tovstenco a fost inspirată de ideea show-ului, „Red Seduction”. Ținutele sunt un omagiu adus seducției și provocării, a îndrăznelii de a cuceri noi limite și stări. Femeia ce va opta pentru aceste outfituri își va „accesoriza” atitudinea și încrederea în forțele proprii. Oferta e tentantă, recunosc!

Oare cine nu dorește să cucerească prin originalitate și simț estetic?

Noua colecție inspiră scenariul unui roman de dragoste al stărilor lăuntrice, un roman al sufletului cu viața. Poți fi tu însăți și să te bucuri zi de zi de ceea ce primești de la destin.

Emoțiile vor fi transpuse în culori vibrante, blană naturală, catifea, mătase și piele ecologică. 

Prea multe v-am spus! Mai bine intrați pe Afisha.md și luați un bilet la eveniment! Se anunță un show cu modă fierbinte!  

 


Site by Revin Pro