Surprize şi noutăţi de la Moldova Fashion Days SS2019

Organizatorii de la "Moldova Fashion Days" an de an ne surprind plăcut cu tot felul de idei şi showuri la prezentările de modă autohtonă. A devenit deja o tradiţie ca în fiecare primăvară designerii noştri să ne cucerească garderobele şi inimile. Pentru sezonul primăvară-vară 2019 aştept cu nerăbdare să văd ce ne-au pregătit creatorii, iar până atunci vreau să vă enumăr ce chestii cool au organizatorii pentru cele două zile de fashion. 

Ediţia din acest an va avea loc pe 23 şi 24 martie, la showroom DAAC Hermes Jaguar Land Rover (str. Calea Ieşilor 14/1) în zilele de sâmbătă şi duminică, începutul la ora 16.00. Cele peste 40 de branduri participante abia aşteaptă să îţi arate ţinutele şi creaţiile, iar publicul va avea parte nu doar de colecţii inedite, dar şi de muzică, distracţii, socializare şi multă voie bună.

Pentru prima dată evenimentul din ambele zile va fi  împărţit în trei defilări. Între ele vor fi pauze de o oră. Puteţi cumpăra bilete pentru o singură defilare, sau pentru toate trei. Cei ce optează pentru ultima variantă vor avea ocazia să servească din băuturile fine, cafeaua aromată şi gustările savuroare oferite de partenerii showului. Un Dj va mixa cele mai tari ritmuri, iar tu vei putea să cumperi la super preţ accesorii autohtone ce vor fi expuse în cadrul unui pop-up shop marca DIN INIMĂ. Aveţi mai jos programul de defilare a brandurilor şi puteţi să vă alegeţi showul preferat. 

Preţul unui bilet la un show e de 150 de lei. Dacă optaţi pentru toate trei, preţul e de 350 de lei. Pentru locuri în picioare tariful e de 50 de lei. 

Detalii despre bilete puteţi afla aici. 

 

 

 

 

 

 


Site by Revin Pro