Colecţia 2Coat by Olga Tovstenco la Prive Fashion Events

Dintre cele 14 branduri ce au încercat să încânte retina invitaţilor la ediţia a treia de Prive Fashion Events, pe mine m-a impresionat colecţia semnată Olga Tovstenco. Sala restaurantului "Tesalia" ( unde a avut loc defilarea) s-a umplut de culoare şi un vibe aşa, parcă de la un street style de la vreun fashion week. Şi toate astea când Olga a aruncat artileria grea a colecţiei ei pentru sezonul toamnă - iarnă 2018-2019. Dar, pe rând, zic eu. 

Ce mi-a plăcut: explozia de culori, imprimeuri şi modele de paltoane. Tartan, houndstooth, pasteluri, culori tari ( negru sau roşu cinabre, oranj electric) sunt ingredientele cromatice ale colecţiei. Paltoanele au fost accesorizate cu genţi de la brandul "Haskel" (o parte mi-au plăcut, altele nu, e şi firesc). Nu pot să omit mănuşile de la "Valenti" cu influneţe clasice sau rock. Lookurile cu un spirit de urban chic, dominate de eclectism şi libertate te inspiră să îţi reinventezi garderoba aşa cum îţi place.

Ideea de a purta ciorapi tricotaţi peste încălţăminte mi s-a părut o idee îndrăzneaţă, mai puţi inspirate au fost alegererile în materie de pantofi, unele modele au purtat tocuri demodate de vreo 6 ani ( dar aici pietrele vin în grădina tuturor designerilor prezenţi la defileu). Această colecţie semnată de Olga e pentru femeile ce vor să cucerească spiritul zgomotos al unei metropole, să se oprească la patiseria preferată şi să îşi ia o cafea la drum. În jungla marelui oraş e nevoie de un strop de culoare pentru a anima atmosfera şi aşa gri!

Ce părere aveţi?

 

 


Site by Revin Pro