colectia.jpg

March Again

Ca să înțelegi, în lumea internațională a modei creatorii singuri setează trendurile. Dacă Balenciaga, de exemplu, a lansat cizmele alea urâte până la bazin ( urâte, dar cu un succes frumos), nu înseamnă că toți designerii vor merge pe această opțiune. Da, vor avea ceva a lor, ceva unic, dar nu ca  alții. De ce spun asta? Pentru că la Prive Fashion Event din 30 martie mai mult de jumătate dintre colecțiile prezentate au avut rochii tuxedo. Bine, cu mici excepții. În rest, în majoritatea trebuia să fie câte un asemenea model și musai un costum clasic. Nu, nu o spun cu ceva rău, doar că au fost prea previzibili creatorii noștri. Părere mea. 

Am ajuns la un moment dat să nu mai înțeleg cine și ce prezintă! Noroc de rețelele de socializare și filmulețele pe care le-am făcut. Din multitudinea de nume mi-a captat atenția brandul March Again. Din câte am înțeles, este de ceva timp pe piață, dar nu știu de ce eu abia acum l-am descoperit. În fine, mai bine mai târziu decât niciodată!

Nicio rochie tuxedo, niciun costum clasic, niciun print din ăsta cu micro carouri sau picior de cocoș, fără tartan sau carouri masive (imprimeul ce a invadat acest sezon) doar... flori și inspirație cubistă. Original. Și mi-a plăcut faptul că au fost prezentate piese diferite. M-a cucerit fusta mini cu clape la zona bazinului, dar și rochia retro cu buzunare! Ah, Da! Să nu uit. Cămașa masculină purtată cu umărul gol a dat dovada că a arăta cool nu e neapărat să șochezi sau să dai pe spate pe cineva! 

 

 


Site by Revin Pro