Fashion review. Julia Allert la Moldova Fashion Days

De când am descoperit-o pe Julia Allert ( să fi fost anul 2013) am spus că fata asta are ceva aparte. Nu în zadar se numeşte Julia :D cam ca mine! Ok, hai să vorbim acum despre colecţia ei nouă pentru sezonul cald 2018. Eu ştiam că nu mă va dezamăgi. Aşteptam cu sufletul la gură apariţia outfiturilor ei neobişnuite, specifice oamenilor care sparg fără pic de remuşcări bariera modei, a societăţii, oamenii care sunt surzi la stereotipurile altor oameni. Iată ce a adus Julia Allert pe podiumul de la Moldova Fashion Days. 

"Fluturi" aplicaţi

Recunosc, intenţia creatoarei de a insera aplicaţii în formă de fluturi m-a dus cu gândul la o câmpie în care insectele acestea au adoptat un stil grunge! Încercaţi să vă imaginaţi fluturi în ţinute negre şi fes!

Rochii cu umerii decupaţi sau de tip baby doll, deconstruite, nu contează, toate au devenit teren de explorare pentru fluturii fashionişti!

 

 Culori electrizante

De ce? Pentru că ne-am săturat să o facem pe cuminţenia pământului, pentru că vrem să strigăm în culori şi vibraţii cromatice psihidelice. Cum vă par pantalonii mov palazzo asortaţi la acest tricou cu decupaj în formă de floare? P.S. este şi fluturele!

 Viaţa ca o zebră

Rochia în dungi orizontale, negre şi albe a fost asortată cu un trenci bej şi o bluză din satin în culoarea verde de briliant. Influenţele boho chic te îndeamnă să experimentezi, să combini elemente neobişnuite pentru un look demn de un street style. Zic, să îndrăznim. Mai cu mult curaj. Luaţi exemplu de la Julia! 

Haos şi dezordine în printuri 

Mergem cu influenţe abstracte, însă suntem pe drumul cel bun. Dacă mai luăm un trenci ivory la sigur nu dăm greş. P.S. de data aceasta fără fluturi. 

Imagini: Alex Morgoci 


Site by Revin Pro