LVLC-BY-LAVIELACE-9.jpg

DESPRE ROCHII

Era o perioadă când uram să port rochii. Orice, numai nu rochii sau fuste. Mi se păreau mega incomode, trebuie să fii atentă la mişcări, mai suflă un vânt, mai crapă un şliţ, deci nu, categoric. Situaţia s-a schimbat anul acesta. Nu ştiu cum s-au aliniat planetele, dar brusc am început să port rochii. Pe la finalul lui octombrie refuzam cu încăpăţânare că trebuie să mă lepăd de ele până la primăvară, de exemplu. Dar, nu e atât de rău pre cum am crezut.

De exemplu, am descoperit nişte rochiţe tare nice la brandul LVLC by Lavielace. Mai exact, e un brand autohton de ţinute ready to wear, perfecte pentru femei de-alde mine :D mereu pe drumuri, birouri, interviuri, chestii din astea de lucru. Dar, ţinutele lor pot fi purtate şi la diverse evenimente. Ai o gamă variată de culori, printuri, textile, forme. Eu am ales trei, plus un hanorac. asta pentru că tot e iarnă, să nu îngheţăm la şolduri!

Mai o veste! O parte dintre ţinute sunt expuse la Centrul de Informare Turistică ( bulevardul Şt. cel Mare şi Sfânt 93, peste drum de McDonald's Centru) şi au preţuri accesibile. Iar eu când spun accesibile, înseamnă ca aşa şi este. Rochii şi alte piese vestimetare de la 600 de lei. Până pe 31 decembrie reuşiţi să treceţi pe acolo şi să cumpăraţi ce vă place. Spor la shopping! 

 


Site by Revin Pro