DSC_3677.jpg

PURTĂM AUTOHTON. OLSA SHOES

Primăvara aceasta e atât de fițoasă, încât nu mai știi cum să te îmbraci, cum să te încalți. Sunt mereu cu neuronii în mișcare atunci când ies din casă. Oare cum să mai asortez azi ținuta- casual, sport, elegant, smart casual? Așa că am făcut un raid pe la producătorii autohtoni să văd ce ne propun ei în materie de încălțăminte pentru acest sezon pretențios și mai ales, să găsesc perechea perfectă pentru look-uri simpatice. Am găsit exact ce căutam la Olsa Shoes.

 Prima pereche pe care am pus ochii au fost ghetele argintii. Anul acesta am făcut o obsesie pentru această nuanță! Am devenit fana ei, iar garderoba mea inevitabil s-a îmbogățit cu ceva argintiu.

 Bordo e o altă culoare după care mă prăpădesc. E cea care îmi oferă încredere, mă face să mă simt ca o cuceritoare de lumi și inimi :) E clar, sunt victima culorilor.

 De negru nici nu mai vorbesc. E must în garderoba oricărei fete și nu doar. Negru e culoarea zodiei mele! Cel puțin așa citeam pe net. Nuanța aceasta mereu m-a salvat în momente de ”cumpănă fashionistă” :) 

Brandul OLSA SHOES îl găsiți la C.C. Zorile, butic 42. Dika Cheptine, un mare merci pentru machiaj! Voi mai veni la salonul Diva-D să ai grijă de imaginea mea! Te pup! Iar voi, scumpe fashioniste, sunteți așteptate la Olsa Shoes pentru a vă găsi perechea de încălțăminte pentru un outfit superb!

Photo Credit: Tina Purcel.

(P)

 


Site by Revin Pro