Passer_principala.jpg

TREI CĂMĂȘI

Ador lucrurile versatile, care nu se demodează și îți rămân fidele peste ani. Mă refer și la cămăși, piese vestimentare pe care le ador. Această dragoste pentru ele vine de la părinții mei. Fiind ambii profesori, aveau mereu grijă cum apar în fața elevilor.

Mama cumpăra cămăși pe care le asorta cu tot felul de accesorii. Tata, le alegea pe cele care se combinau cu mulțimea lui  de cravate.

Eu am „moștenit” această pasiune pentru cămăși grație jobului meu, dar și faptului că pot să le îmbrac în tot felul de outfituri. 

În garderoba mea se găsesc 10 cămăși, 6 dintre acestea sunt de la brandul „Passer”. L-am descoperit în anul 2015, iar de-atunci avem o relație specială. 

Îl apreciez pentru mulțime de imprimeuri, forme și modele, pentru că sunt atât pentru domni, cât și doamne. Cea mai mare bucurie a fost faptul că am probat în premieră noua colecție pe care o puteți găsi la Moldova Fashion Expo, în perioada 2-5 noiembrie la CIE Moldexpo. 

Mai apoi, în toate showroomurile și magazinele în care găsiți brandul „Passer”. Nu mai întind vorba. Vă las să vă delectați cu două modele noi ( cel cu imprimeul negru și jucăuș, și cel cu imprimeu de linii întrerupte), dar și un model clasic mai vechi, de albastru cobalt intens.

P.S. Cămășile le puteți găsi în Chișinău pe adresele:

C.C. Zorile, str. Calea Ieșilor,8  în cadrul magazinului comun „Din Inimă”( etajul 2), 

Salonul „Cosânzeana”, bd. Ștefan cel Mare, 132 (vis-a-vis de Teatrul Național „Mihai Eminescu”

C.C. Linella #20, str. Ion Dumeniuc,12


Site by Revin Pro