new12.jpg

COLECȚII TRENDY STREET&SPORT LA PRIVÉ FASHION EVENTS

Toată floarea cea vestită a modei din țara noastră își dă întâlnire la un eveniment ce se anunță noutatea maximă, Privé Fashion Events. Seara de 28 noiembrie va aduna 10 branduri superbe în cadrul unei prezetări fashion ce se va desfășura la Zity Mall. În această listă îi găsim și pe cei de la magazinul STREET&SPORT care ne promit colecții inedite de la cei mai tari designeri. 

Well, faceți notițe pentru că la sigur o să aveți nevoie. De ce? Pentru că tentația de a alege outfituri cool va fi prea mare. E imposibil să reziști în fața unor mărci precum: Polo Ralph Lauren, Asics Tiger, New Balance, Pepe Jeans ( preferatul meu), Lacoste, Timberland, Napapijri. În magazin veți găsi colecții ce optează pentru confort și stil în același timp. Sunt perfecte pentru tot felul de activități de week end, dar și pentru cele de zi cu zi.

Poți întâlni piese versatile ce îmbină trei cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le posede o ținută casual - calitate, stil și comoditate. 

STREET&SPORT înseamnă haine trendy și stilate, branduri de renume internațional. Surprizele însă nu se opresc aici. A fost deschisă o franciză în România, iar al doilea magazin din Moldova va fi inaugurat în martie anul viitor chiar la Zity Mall. 

 Participarea la un asmenea  eveniment este o premieră pentru STREET&SPORT, fiind o oportunitate de a prezenta publicului minunățiile de haine care se găsesc la ei. 

Mai multe detalii despre evenimentul lunii, găsiți pe pagina de Facebook, Privé Fashion Events. 

 


Site by Revin Pro