FS_B7206.jpg

BĂRBATUL „VIGGO”

Când scriam acest subiect oftam la fiecare minut! Păi, cum să nu te ții de inimă când vezi așa bărbați frumoși, stilați? Of, păcatele mele fashioniste! Toate pretențiile la brandul Viggo. Da, la ei. Le puteți spune oful pe 28 noiembrie la Privé Fashion Events. Dacă voi tot ați făcut ochii roată când ați văzut aceste imagini, ce să mai zic de partea cu defilarea din seara de marți? 

Ce vom vedea la eveniment? Stiluri de care vrei: casual, smart-casual,business casual, business și ceremony. Sunt stilurile de bază ale brand-ului Viggo. Desigur, va fi inclus și outerwear-ul, că tot suntem în sezon.

Pentru sezonul rece, brandul Viggo aduce o selecție specială de piese concepute să fie elegante, dar și confortabile din punct de vedere termic. Aici vorbim de vestele din puf de gâscă, perfecte pentru această perioadă. Nu lipsește maleta din lână fină și cașmir, piese de bază într-un outfit casual. Menționăm și sacourile cu pattern-uri în culori de toamnă atent selectate de la Ferla, un producător de stofe recunoscut la nivel mondial.

Brandul participă în premieră la un asemenea eveniment la Chișinău. Publicul nostru ar trebui să-și cunoască talentele în materie de modă, iar fiecare domn poate să își găsească ținuta potrivită în magazinul Viggo.

Colecțiile din magazin sunt deja predefinite și arată așa: 

 Linia Contemporary, caracterizată prin sacouri exclusiv realizate din mixuri de țesături din lână și cașmir sau angora și baby alpaca. La fel, foarte esențiali și versatili sunt pantalonii din flannel, de diferite culori de la cel mai deschis gri, bej, maro până la cea mai închisă nuanță de albastru, bleumarin ce sunt baza oricărei ținute create. Aici includem și blugii made in Italy dintr-un denim de calitatea premium, pantalonii chinos din bumbac, maletele foarte călduroase pentru sezonul rece, din lână și cașmir, deci fiecare bărbat își va găsi piesele potrivite.

Linia Viggo Outerwear și vestele cu interior 100% din puf de gâscă își menține poziția de top în alegerile masculine.

Linia business este axată în jurul costumelor din 3 piese, construcția half canvas sau butoniere funcționale, toate fiind creație a renumitului producător de textile Vitale Barberis Canonico.

Linia Ceremony se află în momentul de glorie atunci când vin sărbătorile de iarnă, cu smoking-urile din catifea neagră, albastră sau fucsia, ce nu au nevoie de artificii pentru a excela orice eveniment.

Best seller la Viggo rămân costumele, un must în garderoba oricărui bărbat. Anul acesta însă clienții au optat pentru sacourile casual, care, sub îndrumarea consultanților magazinului, pot fi purtate oriunde, oricând, mai puțin la evenimente formale cu dress code. Blugii sunt și ei la mare căutare, aceștia fiind concepuți să fie asortați cu fiecare model de sacou din magazin, asftel, rezultând o ținută completă. 

Clienții magazinului sunt bărbați cu atitudine, celor cărora le pasă de cum se îmbracă la o întâlnire de afaceri, cu amicii, la un eveniment, la job sau la petrecere, cei care știu că prima impresie contează.

Elegant, manierat, cu mintea deschisa spre frumos, puternic spiritual, cam așa arată profilul bărbatului „Viggo”. 


Site by Revin Pro