La-Soiree-Blanche.jpg

"La Soirée Blanche", petrecerea exclusivităţilor

Recunosc, sunt fana noutăţilor mondene, a tot ce înseamnă suflu nou în materie de evenimente în ţara noastră. Cel puţin o singură dată, dar trebuie să le vizitez. Mai recunosc faptul că noţiunea de "exclusiv" mă gâdilă la auz :D Iar evenimentul "La Soirée Blanche" mă încântă ca o melodie frumoasă. Şi asta nu e tot! Acolo vor fi cei de la "Moldovan National Youth Orchestra", preferaţii mei de la "Purcari" şi lista poate continua! Dar, iată de ce ar trebui să vii şi tu pe 13 iulie, ora 18:00 la această seară dedicată eleganţei şi a rafinamentului de a petrece timpul în stil mare. 

Pentru început, tradiţia unei asemenea petreceri vine din superba Franţă. E dedicată artei, eleganţei, frumosului şi muzicii bune. Alături de 300 de invitaţi ai ocazia nu doar să asculţi acordurile celor de la "Moldovan Youth Orchestra", să guşti din licorile nobile de la "Purcari" alături de un meniu select oferit de gazda evenimentului, restaurantul "Pani Pit", dar şi să simţi pulsul unei seri ce se anunţă cu adevărat inedite pentur lumea bună a capitalei. Socializarea îţi este garantată şi atmosfera cu parfum monden te va învălui pe loc. 

Dress code: Alb. Ai opţiunea să faci asortari casual, elegante, important e să te simţi bine şi să transmiţi energie pozitivă. 

Preţul biletului: 550 lei, all inclusive şi poţi să îl cumperi de aici https://iticket.md/event/la-soiree-blanche?

Ne vedem la o petrecere? 

 

 

 

 


Site by Revin Pro