FB_Cover.jpg

Modă și vinuri bune la ediția de primăvară „Privé Fashion Events”

Se pare că în primăvara aceasta evenimentele de modă din țărișoara noastră au chef de schimbări, de surprize, de lucruri noi. Organizatorii sunt mereu în căutare de inovații și vor să impresioneze lumea așa cum știu ei mai bine. Tocmai am primit comunicatul fierbinte de la echipa Privé Fashion Events. Pregătesc pentru data de 29 martie, ora 19.00, în zi frumoasă de vineri la Complexul Turistic ”Regatul Vinului ”or. Cricova. E momentul când istoria, tradiția fac o coaliție cu moda, mai ales că locația a fost recent renovată. Așa că, păcat să nu venim să ne delectăm într-un loc nou cu ținute frumoase! 

Se anunță un show psihidelic, fără tabu, cu multă pasiune și dezlănțuiri în colecții. Fetele din echipă ne promit și un mix dintre arta fotografică, fashion, toate într-o atmosveră senzuală, fără însă a trece hotarul vulgarului. Se mizează pe mult curaj, îndrăzneală, dorința de a ieși din tiparele cumințeniei. 

Iată și lista creatorilor care vor veni cu noile colecții pentru a ne inspira și motiva să le cumpărăm creațiile: Berezzo, Mathilde, Viggo by Cătălin Botezatu, O&C Bralettes, Ariadna, Fortuna Sisters, Sandro Liv, Nude Collection, 2Coat, Apriori. 

O premieră va fi expunerea unei galerii foto nud, semnată de la talentatul Arcady Manah.  

Lumea bună a capitalei este aşteptată la un eveniment superb ce aduce omagiu modei.  Mai multe informaţii puteţi afla pe pagina oficială a proiectului, iar informaţii despre bilete găsiţi pe site-ul Afisha.md

 


Site by Revin Pro