Au înotat. Au alergat. Ne-am bucurat.

Superbele evenimente din cadrul campaniei Bucurie în mișcare Chișinău mi-au amintit de orele de sport de la liceu. Nu era materia mea preferată, adică, nu toate probele mă surprindeau, cu excepția celor de alergat. Despre înot nu mai vorbesc! E un subiect atât de delicat, încât am decis că mai bine aș fi suporterul celor care au înotat pe 19 mai la Bazinul din spatele Guvernului.

 Zeci de participanți au venit să înoate pentru 10 elevi dotați de la noi din țară care ne vor reprezenta la ”Creatori de viitor- Champions United”, un evenimente destinat performanțelor în educație. copiii au nevoie de 50.000 lei pentru a fi prezenți la competiția sus-numită.

Sâmbătă, 21 mai, Parcul Valea Morilor a fost terenul propice pentru cursa de alergat, care a avut continuarea scopului de a susține elevii noștri. Pe parcursul acestor zile am observat că ai noștri nu sunt chiar atât de leneși. Credeam că mai toată lumea e corigentă la sport, dar nu e chiar așa. Faptul că s-au mobilizat oameni pentru a susține o cauză nobilă îmi dă speranțe că nu e totul pierdut. Azi trebuie să veniți la Dendrarium pentru a petrece alături de cei dragi la o zi superbă dedicată mișcării. Aveți tot pachetul de activități: tir cu arcul, popice finlandeze, sporturi diverse, picnicuri, jocuri și jucării pentru cei mici. Iar finalul va fi încununat de trupa Gândul Mâței. Compania Kaufland susține proiectul Bucurie în Mișcare, atât în România, cât și în Republica Moldova. Aici și aici aveți o galerie foto superbă de la competiția de înot și de alergare! 

(P)

 

tags:
Back to Top