Pot să mă mișc. Sunt bucuroasă

Sport? Nuu! Sunte lenea întruchipată. Unicul meu sport e mersul pe jos, cu căștile în urechi. Ok, adaugă, te rog, și badmintonul, poate un pic de volei. Începutul e promițător. Dacă nu sunt o sportivă de performanță, mai bine susțin activitățile care au scopul de a promova modul sănătos de viață, cum ar fi ”Bucurie în mișcare Chișinău” 

 Îmi sunt dragi oamenii care pot să facă sport în loc să își tragă o seringă, dar mai bine să vă spun care e treaba cu toată minunăția asta de evenimente din cadrul ”Bucuria în mișcare Chișinău”.  Păi, în perioada 16 mai-22 mai va demara prima ediție a proiectului pomenit anterior. Timp de o săptămână în această capitală se va mânca sport și multă mișcare. Pe site-ul www.bucurieinmiscare.md ai toate informațiile despre ce te așteaptă pe parcursul acestui interval de timp. Un alt obiectiv al organizatorilor este susținerea a 10 liceeni de la noi care au performanțe deosebite și vor reprezenta țara noastră la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate performanței în educație din România, „Creatori de viitor-Champions United”. Conform comunicatului de presă, proiectul va reuni în total 150 de elevi de liceu cu performanțe deosebite în cultură, sport, leadership și educație. Pentru primul an 10 elevi din țara noastră vor participa la acest eveniment. Ei au fost aleși din 97 de candidaturi. În perioada 23-29 iulie ei vor fi la Cluj în cadrul competiției Champions United. Suma necesară pentru participarea echipei noastre în cadrul acestui proiect e de 50.000 lei. 

Nu de alta, dar zic să fim alături de ai noștri. Pe 22 mai vă este pregătită una bucată concert Gândul Mâței. Să veniți la parcul Dendrarium, ok? Hai să facem sport, că tot de sărbători vom fi un depozit biped de cozonaci și nu ar fi rău să ne debarasăm de el. Start! 

 (P)

tags:
Back to Top