nanet.jpg

NAN-NET SHOP, ACUM ŞI LA IULIUS MALL

Mereu am admirat dorinţa oamenilor de a creşte, de a dezvolta afaceri, de a depăşi orizonturile. Zilele acestea am aflat o veste despre un asemenea om. E vorba de Natalia Bolohan, sufletul şi inima brandului NAN-NET SHOP, cea care a decis să extindă afacerea şi în România.

Avea dorinţa aceasta de mai mult timp şi recunoaşte că piaţa de peste Prut este una cu multe oportunităţi. „În România suntem de un an, dar am optat să deschidem de această dată un magazin în mall, mai exact, la Iulius Mall din Iaşi. E foarte diferit de locaţiile stradale, iar fluxul de persoane e mai variat”, spune Natalia.

NAN-NET SHOP e destinat doamnelor care vor să iasă din anonimat indiferent că vorbim de oficiu, ieşiri cu amicii, întâlniri de afaceri sau o seară la un restaurant bun.

Pe mine mă impresionează gama cromatică variată de la NAN-NET SHOP, ba chiar am trecut zilele acestea la showroomul de pe bd. Ştefan cel Mare din capitală şi m-am ales cu o rochie midi de un roz fucsia superb! (voi reveni cu poze)!

„Scopul nostru e să ne extindem şi în alte oraşe de peste Prut, în special în cele mai mari. Nu e imposibil, dar e nevoie de mai mult efort şi muncă” a menţionat Natalia.

O altă noutate e rembrandingul companiei. Acesta a avut loc în urma extinderii pe piaţa externă. „Pentru o vizibilitate sporită e nevoie să corespunzi anumitor criterii şi rigori. Din acest motiv am încercat să oferim ceva nou, ceva care să păstreze sonoritatea brandului, iar imaginea să fie una care să poată fi folosită pentru spaţiul internaţional”, a explicat designerul.

Natalia şi echipa ei munceşte mereu în fiecare săptămână la up date-ul colecţiilor, să fie prezente creaţii colorate, unice şi pentru toate gusturile!

Colecţiile ce se regăsesc la Chişinău pot fi văzute şi în România. Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de Facebook a brandului!

 


Site by Revin Pro