EVENT2.jpg

Dezmorțirea garderobei. Moldova Fashion Days S/S 2020

Dacă te-ai obișnuit deja ca în fiecare primăvară moda noastră să ne surprindă, fii pregătit și anul acesta. Nu știu ce ne-au promis creatorii, dar tind să cred că voi avea ce alege din noile lor colecțiii. Apropo!!! Abia aștept să văd șase noi designeri care vor avea oportunitatea să strălucească în toată splendoarea ținutelor lor la ediția din 21 și 22 martie din acest an. Cum unde? În cadrul Moldova Fashion Days S/S 2020, evident! 

 E totuși o performanță pentru organizatori, au ajuns la ediția cu numărul 17. Locația, Jaguar Land Rover va deveni pentru două zile un showroom de outfituri superbe, asortate cu caii putere expuși spre încântarea publicului. Vor fi 30 de designeri. Să nu vă aud bocind că nu ați avut de unde alege, că nu va plăcut, că alte milioane de motive. 

Doina Nistor, directoarea Proiectului de Competitivitate din Moldova, o adevărată ambasadoare a brandurilor autohtone a declarat într-un comunicat, următoarele: Susținem de mulți ani industria textilă din Moldova și suntem alături de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) în toate activitățile pe care le desfășoară. Investim resurse în dezvoltarea designerilor autohtoni, oferindu-le oportunitatea de a participa la cele mai relevante evenimente atât locale cât și internaționale. Iar prin intemediul ZIPhouse (Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii) susținem tinerele talente în a crea și promova ținute creative si sustenabile.”

 Și doamna Alexandra Can, președinta APIUS a venit cu un mesaj de încurajare pentru creatorii noștri. „Industria ușoară reprezintă una dintre cele mai prospere ramuri ale economiei naționale, ocupând primele poziții în topul domeniilor de atragere a investițiilor. Un succes pe care îl înregistrăm de câțiva ani este organizarea show-ului de modă Moldova Fashion Days. Evenimentul dat reprezintă un instrument de promovare a celor mai talentați designeri din Republica Moldova”, a declarat doamna Can.

MFD este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) sub egida Agenției de Investiții și este susținut de partenerii strategicii USAID, Suedia și UK aid.

Partenerul premium pentru logistică și fundraising al MFD este Berlizzo BTL & Events.


Site by Revin Pro