NAN-NET SHOP, acum şi la Iulius Mall

Mereu am admirat dorinţa oamenilor de a creşte, de a dezvolta afaceri, de a depăşi orizonturile. Zilele acestea am aflat o veste despre un asemenea om. E vorba de Natalia Bolohan, sufletul şi inima brandului NAN-NET SHOP, cea care a decis să extindă afacerea şi în România.

Read more: NAN-NET SHOP, acum şi la Iulius Mall

Scurtă radiografie de la Moldova Fashion Days 2017

De ce să discutăm mult, când avem de spus lucruri concrete? În fiecare primăvară și toamnă industria modei din țară are un eveniment al ei. În această toamnă s-a intitulat evenimentul MOLDOVA FASHION DAYS ( 23-24 septembrie).  Au fost două zile frumușele în care 44 de colecții au fost prezentate publicului prezent, iar cele 50 de modele profesioniste au dat dovadă de un curaj nebun, evident, și viteză. Să defilezi într-o seară pentru șapte branduri echivalează cu performanța unui jaguar. Cei 100 de copii care au prezentat colecțiile dedicate lor au fost niște scumpici!

Read more: Scurtă radiografie de la Moldova Fashion Days 2017

tags:

Au înotat. Au alergat. Ne-am bucurat.

Superbele evenimente din cadrul campaniei Bucurie în mișcare Chișinău mi-au amintit de orele de sport de la liceu. Nu era materia mea preferată, adică, nu toate probele mă surprindeau, cu excepția celor de alergat. Despre înot nu mai vorbesc! E un subiect atât de delicat, încât am decis că mai bine aș fi suporterul celor care au înotat pe 19 mai la Bazinul din spatele Guvernului.

Read more: Au înotat. Au alergat. Ne-am bucurat.

tags:

Dare2Change, manifestul îndrăznelii

Stereotipuri, mentalităţi parcă păstrate din epoca mezozoică, clişee, tradiţii, absurdităţi născute din nişte acţiuni fără logică nu fac altceva decât să ucidă aspiraţii, vise şi destine. Tot setul enumerat anterior e valabil şi pentru ţara noastră, din păcate. Şi totuşi, sunt oameni care vor să răstoarne munţii barierelor, să demonstreze că se poate de făcut lucruri frumoase dacă îndrăzneşti. Aşa e şi echipa Dare2Change, primul program social de mentorat din RM.

Read more: Dare2Change, manifestul îndrăznelii

tags:

Plaiul cu bunătăţi

Eu nu sunt omul cu regula, cu dieta, cu silueta. Pentru mine a mânca delicios şi gustos e axiomă. Unde vând bunătăţi acolo sunt şi eu. Am un cult al restaurantelor. Îmi place să mănânc în oraş, să simt ambianţa şi karma fiecărui local, energia şi mai ales meniul. Săptămâna aceasta am venit să iau cina la... aeroportul nostru, mai exact la restaurantul Plai.  Mereu m-au fascinat localurile care au panorame cu orizonturi infinite, zări purtătoare de gânduri şi dorinţe. 

Read more: Plaiul cu bunătăţi

Back to Top