Satin-Hands-.jpg

Răsfățul mâinilor

Continuăm să învățăm de la profesioniștii companiei „Mary Kay Moldova” cum să ne tratăm corect pielea, inclusiv cea a mâinilor. În discuția mea cu Directorul de vânzări, Oxana Sidorenko, am aflat că noi îmbătrânim natural doar 20%, restul 80 % sunt acțiuni ale factorilor externi gen: poluare, stres, regim alimentar dezichilibrat, deshidratare etc. Iar cei de la „Mary Kay” au elaborat un set inteligent, „ Satin Hands® Ceai alb și citrice”Sub îndrumarea atentă a Oxanei, am testat cele trei produse, iar eu le prezint în ordinea folosirii acestora!

Sfat: Când aplici o cremă pe mână, încearcă să masezi în sus produsul, pentru a stimula circulația sângelui. În două cuvinte, imaginează-ți că îmbraci o mânușă!

1. Crema emolientă (fără miros)  - E superbă pentru menținerea umidității naturale a pielii și oferă hidratare în zonele uscate cum ar fi coate, picioare. Este excelentă pentru pielea lipsită de vitalitate. Produsul nu are miros.

2. Scrub cu unt de shea pentru mâini - Dintre cele trei produse ale setului pe bază de shea, ceai verde și citrice (pentru că este și cea roz) cel mai mult m-a impresionat scrub-ul pentru mâini. Și nu oricum, ci prin faptul că poți să îl folosești în fiecare zi. E blând cu pielea ta și elimină lejer impuritățile și bacteriile. Mâinele tale capătă un aspect moale, catifelat, întinerit. Zonele uscate devin pline de viață. Aplici după balsamul de mâini din aceași gamă, masând ușor înainte de clătire.

3. Crema nutritivă cu unt de shea pentru mâini - Te cucerește nu doar printr-un miros plăcut, dar și prin proprietăți unice. S-a dovedit clinic, produsul oferă hidratarea mâinilor 24h. Așa că, o poți purta oriunde cu tine pentru a avea mereu prospețimea alături. Grație untului de shea, impuritățile sunt eliminate fără acțiuni agresive.

De ce recomand setul? Pentru că ai trei produse minunate pe care le poți folosi acasă și, de ce nu, să îți faci chiar propriul SPA centru în baia ta! 

 


Site by Revin Pro