markruj.jpg

MARK.EAZĂ VIAȚA ÎN CULORI

Nu sunt un guru al frumuseţii, dar mereu am fost interesată de noile apariţii din domeniu. Dorinţa de a testa diverse produse de beauty care abia-abia cuceresc piaţa îmi oferă unele speranţe că voi găsi exact ceea ce căutam pentru a avea un machiaj aşa cum mi-l doresc.

Recunosc, am fost surprinsă când am descoperit două game proaspăt lansate de Avon în cadrul unui eveniment foarte prietenos şi... colorat, la propriu. E vorba despre Avon True şi mark. Pe lângă faptul că am dat peste o varietate cromatică de rujuri ameţitoare şi vivace, pentru prima dată am fost martora unei expoziţii de picturi realizate de  Nicoleta Vacaru.

 Tot farmecul acestor  lucrări e că au fost executate din produsele de machiaj noi apărute în portofoliul Avon, semn că arta nu are obiecţii atunci când vine vorba de redarea ei prin diverse materii prime!

Printre invitate s-au găsit şi câteva cu spririt creativ! Acestea şi-au încercat talentul în pictură, folosind cosmetice din gama Avon True şi mark.

Am rămas fidelă culorilor vibrante, accentuate. Pluming Plum este rujul pe care l-am testat şi m-am îndrăgostit de el! Îl recomand cu încredere celor care vor să încerce senzaţii noi în materie de machiaj.

 


Site by Revin Pro