Produce.png

TENUL MEU CEL DE TOATE ZILELE

Sunt prinsă mereu între întâlniri, evenimente, ședințe foto sau interviuri. Mereu am grijă de imaginea mea și de cum arăt. Chiar dacă uneori evit din tot sufletul blitzul camerei de fotografiat sau trec o poză prin 100 de filtre pentru a da bine pe Instagram, oricum sunt atentă la cum apar.

Cu toată bătaia mea de cap pentru frumusețe, sunt cam codașă la capitolul îngrijirea tenului. Ba îmi e somn, ba îmi e lene, ba nu am timp, ba nu am produsele necesare. Cu toate aceste „păcate” mă adun pas cu pas și îi dedic timp și acestuia. Am rămas surprinsă plăcut să descopăr, de exemplu, apa termală de la Ivatherm. O minunăție de soluție pentru orice tip de ten. Al meu, (uneori cred că el singur pe sine nu se înțelege) e sensibil, cu tendință de cupiroză, roșește și face nazuri. Acum s-a mai cumințit. Grație elementelor precum fier, cupru, zinc,c alciu sau magneziu acesta are parte de un răsfăț de-a dreptul regesc. O recomand pentru utilizarea de după epilare, după expunerea la soare, pentru fixarea machiajului și pentru tratamentul post acneic. Port apa termală de la Ivatherm indiferent unde mă aflu, birou, sală, ieșiri cu amicii sau în rutina de îngrijire.

Iar ca totul să fie perfect până la final, am mai pus ochiul și pe crema Aquafil Hydra Rich tot de la Ivatherm. E genul de produs căruia îi rămâi fidel din prima încercare. Cred în hidratare mai ceva ca într-o enciclopedie medicală. Îmi place textura omogenă, consistentă a cremei. Nu apar efecte adverse la utilizare pentru că, amintesc, tenul meu e fițos și plin de figuri! Despre cremă vă spun că are în componența ei activi hidratanți, cu efect de stimulare a hidratării pielii în profunzime. Vă spun un secret, o puteți folosi ca bază pentru machiaj, deci, ce să ne mai învârtim? E produsul multi tasking pentru o femeie mereu prinsă în tot soiul de activități! Fie noapte, sau zi, o puteți folosi după demachiere pentru o doză de prospețime!

Produsele Ivatherm se găsesc în lanțurile de farmacii din țară, iar până vă decideți care dintre acest produse le doriți, vă îndem să vizitați pagina de Facebook, Ivatherm Republica Moldova pentru a fi la curent cu noile apariții!

 


Site by Revin Pro