Mark_mate_2.jpg

FALL IN COLORS

Toamna e anotimpul meu preferat. O ador pentru zilele ei cu soare blând, cu ploi lungi ce te ţin în casă pentru a răsfoi o carte bună şi a bea un ceai fierbinte. E domnişoara nostalgică a anului. Mi-o imaginez cu faţa de culoarea unei piersici, cu buze în nuanţa unei vişine răscoapte, o văd alergând zglobie pe străzile aglomerate cu maşini şi felinare în amurg. Mă văd pe mine.

Sunt o „toamnă” cu buze bordo mate, uneori fucsia sau chiar nude, în culori fluide sau omogene, în funcţie de starea de spirit. Recunosc, mai mult optez pentru rujurile în nuanţe psihidelice pentru că mă reprezintă, mă fac să mă simt ca şi cum am ieişit de după cortina anonimatului. Atracţia pentru tonurile mate şi aprinse mă face să le rămân fidelă indiferent de anotimp. Dovadă sunt cele două rujuri lichide mark. de la Avon.  Am ales culoarea roz fucsia şi bordo aprins. Sunt rezistente, fac buzele să arate frumoase, bine conturate şi perfecte. Cel puţin aşa am văzut eu rezultatul când le-am folosit.

Pentru firele iubitoare de sclipici le propun mark Liquid Lip Lacquer Shine + ruj lichid mark cu efect strălucitor tot de la Avon, pe care le-am testat recent. Le asociez cu săruturile nevinovate, sincere şi aşteptate! Textura e cremoasă şi se menţine mult timp pe buze. 

Uneori le folosesc şi eu pentru zilele când nu vreau să fac exces de machiaj sau chiar nu mă machiez deloc. Mai las tenul să îşi ia porţia de „zi liberă”!

Inspiraţie colorată la cumpărături! 

 

Foto credit: Dima Neer 

 


Site by Revin Pro