Când îţi iubeşti tenul indiferent de vârstă

Discutam recent cu o prietenă despre faptul că timpul trece şi semnele bătrâneţii apar deja pe feţele noastre! Da, ok! Nu suntem octogenare (să dea Domnul să ajungem sănătoase la 80 de ani ), dar măcar să menţinem frumuseţea cu ce avem, cu ce ne permitem. Şi nu suntem noi două fanele bisturiului sau acului injectat în buze. Am descoperit seria "Naobay Detox" de la "Farmacia Familiei". Iată cu ce ne putem lăuda şi recomanda!

Spuma de curăţare are extracte active ce ajută la microcirculaţia sângelui, hidratarea pielii. Curăţă în profunzime, oferă senzaţii de prospeţime, previne senzaţia de piele usactă, îi conferă strălucire şi controlează excesul de sebum. Vei găsi prezenţa aloei vera, ghimbirului, ceaiului verde şi a lămâiei. 

 

Crema lejeră cu efect oxigenat oferă o senzaţie uşoară tenului, fără să fie încărcat. Are în componenţa ei aloe vera, ulei de jojoba, ulei din semințe de struguri, ulei de migdale dulci, zmeură, salvie, ceai verde, Ginkgo biloba. Radicalii liberi sunt împiedicaţi de zmeură, aceasta previne şi îmbătrânirea precoce. Nu uităm ce ceaiul verde cu efectele sale protectoare şi antioxidante. Ginkgo biloba are grijă ca tenul tău să fie protejat de factorii cotidieni de poluare. La fel reduce înflamaţia pielii, o curăţă şi împiedică apariţia acneei şi a cicatricilor. Eu folosesc crema ca bază pentru machiaj. 

Naobay Detox cremă intens nutritivă cu unt de shea are în componenţa ei aloe vera, ulei de măsline, ulei de avocado, unt de karite, extract de ghimbir, afine, lămâie, licorice (plantă de lemn dulce), dragonul lui Drago. Untul de shea în combinaţie cu uleiurile organice au capacitatea de a restabili proprietăţile pielii în profunzime. Ghimbirul încetineşte procesul de îmbătrânire şi aduce un efect de strălucire tenului. Lemnul dulce vine cu oferirea unei culori uniforme a tenului şi un efect radiant. Afinele din componenţa produsului au acţiune hidratantă şi stimulează apariţia colagenului. Pielea uscată îţi va mulţumi că vei alege această cremă, mai ales că vine la pachet cu un efect de hrănire şi de mască. 

 

Naobay DETOX contur pentru ochi. Crema contur pentru ochi  este creată pe bază de aloe vera, ulei de semințe de struguri, ulei de jojoba, ulei de abricos, unt de alune, dragonul lui Drago, extract de cafea, extract de ovăz, caolină, tara spinosa, extract de alge roșii, licorice și acid hialuronic. O combinație ultra-proaspătă dar puternică de ingrediente care corectează aspectul obosit. 

Rășina antioxidantă a arborelui dragon este combinată cu cafeina decongestionantă pentru prevenirea și reparația îmbătrânirii pielii. Formula conține, de asemenea, o alge activă roșie și Tara spinosa care exercită un efect instantaneu de ridicare. 

Potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv se recomandă de a fi folosit pe toată fața în caz de piele sensibilă sau ca îngrijire suplimentară ca antioxidant. Nu conține parfum.

 

Naobay DETOX ser regenerator. Un ser care oferă senzație de hidratare și lifting pe bază de alge marine roșii, extract de viorea, dragonul lui Drago, tara Spinosa, aloe vera, ulei de argan, acid hialuronic. Acidul hialuronic favorizează retenția apei și îmbunătățește fermitatea pielii. Algele marine roșii, tara spinosa, extractul de viorea activează microcirculația sîngelui și oferă, în același timp un efect imediat de ridicare. Serul are o absorbție ultra-rapidă datorită texturii sale non-grase și exercită un efect imediat de lifting. Se recomandă folosirea acestuia în combinație cu o cremă de față pentru a obține rezultate mai bune sau un tratament mai eficient. 

 

Loțiune micelară cu efect de iluminare a tenului pe bază de aloe vera, extract de lămâie, extract de salvie, zmeură, ceai verde. O folosesc de mult timp, dimineaţa şi seara. Senzaţia de curăţare şi hidratare o simt de fiecare dată când o aplic. Tenul îşi uniformizează culoarea, factorii nocivi din mediu nu au acţiuni agresive. Graţie salviei şi aloe vera simt cum tenul e calm, că şi aşa e foarte sensibil şi pretenţios. O recomand pentru demachiere, tonifiere şi curăţare!

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro