setul-Time-Wise.jpg

Prietenul tău frumos

Dacă te-ai gândit la cineva din anturajul tău de amici, sunt sigură că nu ai dat greș! Însă eu am mai descoperit unul pentru tine și, atenție! Nu e doar frumos, dar are și capacitatea de a te menține tânără, fresh, cu zâmbetul pe buze și cu un ten de vedetă. Știu că te-am făcut curioasă. Ei, bine, îți prezint setul fermecat „TimeWise® Age Minimize 3D™” de la „Mary Kay”.

„Prietenul” nostru comun are patru calități superbe speciale pentru îngrijirea tenului tău. Aici vorbim despre:

Soluția purificatoare 4-în-1 Age Minimize 3D

 

Crema de zi cu SPF 30 Age Minimize 3D

 

Crema de noapte Age Minimize 3D

 

 

Crema de ochi Age Minimize 3D

Ce au comun aceste produse? Multe și bune! Setul te ajută să lupți cu factorii nocivi ai poluării ce influețează procesul de îmbătrânire prematură. Ba mai mult, acesta conține antioxidanți ce oferă un efect mai intens împotriva acțiunii radicalilor liberi. Folosindu-l de două ori pe zi, ai parte de hidratare 24h și păstrează bariera de protecție a tenului.  Și, iată cum îl utilizezi pentru efecte vizibile și de durată:

 

Dimineața

Soluția purificatoare 4-în-1 Age Minimize 3D

Îți oferă în același timp patru efecte: impuritățile sunt eliminate delicat, poți înlătura chiar și machiajul, pielea devine mai luminoasă și ai parte de exfoliere

Crema de zi cu SPF 30 Age Minimize 3D

Razele UVA și UVB nu mai au efecte asupra tenului tău, pielea strălucește în mod natural, ai hidratare 12 ore, iar ridurile fine se diminuează.

 

Seara

Folosești din nou soluția purificatoare 4-în-1 Age Minimize 3D™ .

Crema de noapte Age Minimize 3D

Ridurile fine nu îi rezistă acestei crème, pielea devine mai fermă, mai elastică. Dimineața te trezești cu un ten mai radiant și proaspăt. Îmi place că nu are o textură grasă, iar hidratarea îți este garantată.

Crema de ochi Age Minimize 3D

Semnele de oboseală, cearcănele, ridurile fine și cele profunde din jurul ochilor sunt eliminate. Tenul tău are un aspect fin și uniform.

Ce vei obține după patru săptămâni de folosire? O piele mai fină a feței, eliminarea ridurilor,  prospețime și hidratare, un chip radiant și o dorință de cuceri cei mai înalți munți! Îți spun eu din propria experiență, însă revin într-o postare nouă!

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro