BeFunky-Collage.jpg

Trei prieteni ai tenului tău

Rutina zilnică de îngrijire a tenului e un element imporant în menţinerea sănătăţii acestuia. E vital să îi oferim cele mai bune produse, compatibile cu necesităţile acestuia. Chiar dacă lenea ne mai dă târcoale şi sărim peste procedură, totuşi trebuie să găsim voinţa pentru a ne îngriji aşa cum trebuie faţa. Compania spaniolă "Naobay" ( o găseşti în reţeaua "Farmacia Familiei") a creat produse inspirate chiar din forţa şi beneficiile naturii, pentru ca tu şi tenul tău să fiţi mereu în formă. Iată trei dintre cele mai solicitate!

Spuma de curăţare cu efect detoxifiant, "Naobay DETOX". Conţine extracte de ghimbir, lămâie, ceai verde şi aloe vera. Extractul de ghimbir menţine şi îmbunătăţeşte microcirculaţia la nivelul pielii. Excesul de strălucire şi sebum este controlat de elementele ce provin din lămâie. Simţi efect de hidratare şi prospeţime datorită prezenţei de aloe vera, iar ceaiul verde are capacitatea de prevenire a îmbătrânirii şi a oxidării.

 

 

 

Apa micelară "Naobay DETOX".  E produsul indispensabil pentru procedura de demachiere. Are efecte de tonifiere, hidratare şi curăţă în profunzime. Conţine extracte de lămâie, salvie, zmeură, ceai verde, aloe vera. Primeşti doza ta zilnică de hidratare pentru ten, în plus ai şi o protecţie împotriva factorilor nocivi. Graţie extractului de lămâie nuanţa feţei este uniformizată, iar salvia şi aloe vera oferă un efect calmant şi proaspăt. 

 

Crema lejeră cu efect oxigenat "Naobay Detox".  E creată pe bază de aloe vera, ulei de jojoba, ulei de seminţe de struguri, migdale dulci, zmeură, salvie, ceai verde şi Ginkgo biloba. Emulsie ușoară care hidratează pielea fără să o încarce. Zmeura protejează de radicalii liberi și previne îmbătrânirea preamatură. Puterea antioxidantă a ceaiului verde se combină cu proprietățile protectoare Ginkgo biloba care funcționează ca scut împotriva agresiunilor zilnice (poluare, radicali liberi). Ginkgo biloba reduce inflamația pielii, purifică, împiedică apariția acneei și cicatricilor. Aloe vera posedă acțiune hidratantă și calmantă, pe când zmeura protejează pielea de pierderea apei. Produs potrivit pentru ten normal-mixt, inclusiv pentru piele cu tendință acneică. Poţi să o foloseşti ca bază pentru machiaj.

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro