Naobay-principala.jpg

Cum arată frumuseţea spaniolă?

Pentru mine Spania se asociază cu ce vreţi voi, mai puţin cu industria cosmetică. În momentul când pronunţ numele acestei ţări, îmi apar în minte coridele, numele Carmen, echipa Real Madrid sau marele grup Inditex, ştiţi voi, Zara&Co. Mai nou însă, de câteva luni Spania începe să însemne şi produse de îngrijire a tenului, dar nu vorbesc de orice brand, ci anume de brandul "Naobay".

Pe scurt: doi fraţi, Javiaer şi Cristina, în anul 2007 înfiinţează la Valencia un nume nou pentru sfera beauty. Fratele avea studii în inginerie, sora- farmacistă, plus aportul tatălui care avea o experienţă vastă în domeniul frumuseţii au fost pilonii a ceea ce se numeşte astăzi "Naobay" (Natural and Organic- Beauty and You). Cireaşa de pe tort în toată afacerea aceasta e că fiecare produs e creat din ingrediente eco. Gama de cosmetice e destinată pentru orice tip de ten, pentru bărbaţi şi femei, iar compoziţia produselor e 98% bio. 

Brandul are şi linia anti- age, linia dedicată rutinei de îngrijire zilnică, dar şi cea dedicată tenului cu probleme. Toate formulele se bazează pe materii prime organice, extracte naturale şi uleiuri esenţiale. Produsele sunt blânde cu pH-ul pielii şi nu distruge bariera lipidică. 

Personal, m-a impresionat ambalajul din lemn, chiar văd pentru prima dată o asemenea inovaţie. Am testat apa micelară şi crema oxigent light, ambele din gama "Naobay Detox". Au un miros specific plantelor, e uşor şi plăcut. Apa e potrivită şi pentru demachiere, şi ca agent hidratant. Crema la fel are rol hrănitor, de menţinere a prospeţimii, nu crează saturaţie şi are în componenţa sa elemente din legendara fosilă Ginkgo biloba. 

    

Să nu uit!! Gama "Naobay" o găseşti în reţeaua "Farmacia Familiei". Voi reveni cu noi subiecte despre produsele spaniole pentru ca tu să oferi tenului tău toate beneficiile naturii din cosmetica "Naobay".

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro