Ivatherm-principala.jpg

Rutina zilnică de îngrijire a tenului sensibil

Să facem un pic de lumină. Acest material nu are un caracter publicitar, cât unul educativ. Am ales să scriu despre produsele „Ivatherm” pentru că le folosesc de mai bine de doi ani și sunt compatibile cu tenul meu. Da, nu cred că a fost vreun articol de beauty în care să nu bocesc din cauza feței mele cu tot felul de cupiroze și restul. În acesta însă lucrurile stau altfel.

Să le luăm pe rând. Pentru început, am discutat cu un profesionist,  dermatologul estetician Natalia Soldatenco.  Ea a testat și recomandat produsele „Ivatherm”, adică e omul pe care îl căutam. Apoi, mi-a explicat pe pași cum trebuie să avem grijă de pielea sensibilă, cum o tratăm dimineața și seara, care e consecutivitatea utilizării produselor pentru un efect mai bun.

1. Când ieși din duș, iar pielea ta are o stare de uscăciune și deshidratare, discomfort chiar, folosește apa termală. Lași să se îmbibe, apoi folosești crema „Rosederm”. Crema e și o bună bază de machiaj, apropo. E perfectă pentru pielea cupirozică, vasele mici dilatate sau terminale.

2. Demachierea. Folosește loțiunea micelară, nu clătești. Apoi aplici crema. Dacă simți că ai folosit mult fond de ten și nu ai curățit suficient de profund, atunci aplică următorii pași: 

- gelul de spălare emolient „Ivahidra+”, urmat de crema „Rosederm”

- ai două opțiuni: apa micelară + crema, sau loțiunea+ gelul+ crema 

Loțiunea micelară e perfectă pentru pielea fragilă și ușor iritată. Tenul cuperozic, seboreic, dar și cel cu roșeață și scuame îți vor mulțumi dacă vei utiliza această loțiune. Aduce echilibrul pH-ului pielii, calmează iritațiile. Este blândă cu zona ochilor. 

Apa termală calmează sensibilitatea, e perfectă după demachiere, după ras, fixează machiajul, îmblânzește arsurile solare și hidratează. 

Gelul „Ivahidra” conține activi hidratanți, curăță pielea, calmează senzația de mâncărime. 

3. Dimineața. Dacă simți că pielea e uscată și iritată, atunci te speli doar cu apă, fără gel. Dacă e ok, dar simți că peste noapte  s-a format o peliculă de grăsime, folosești gelul „Ivahidra”, urmat de apa termală ce se lasă pentru îmbibare, iar apoi aplici crema. 

4. Seara. Demachierea e obligatorie, chiar dacă nu ne-am machiat, curățarea e un ritual sfânt! 

Pe Natalia o puteți găsi la salonul „Esse Beauty Studio”, str. Matei Basarab, 2, sectorul Râșcani. Telefon: 079202358. Produsele „Ivatherm” se găsesc în orice farmacie „Farmacia Familiei”!

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro