Ivatherm-principala.JPG

Altfe de "răcoritoare"

Nu îmi place bronzul. Nu sunt fana bronzului cum sunt alte fete. De ce? Pentru că mă fac roșie cât ai spune ”cremă cu SPF 50” :D Dar, sunt adepta multor produse estivale. Recent le-am descoperit pe cele de la Ivatherm. Chiar le-am luat zilele trecute când simțeam că mă fac una cu asfaltul încins. 

Apa termală mereu a fost soluţia salvatoare nu doar pe timp de caniculă, dar şi în alte anotimpuri. Vara însă o văd indispendabilă. O folosesc înainte de machiaj, în calitate de fixativ pentru machiaj şi după procesul de demachiere. E perfectă pentru toate tipurile de piele, răcoreşte şi calmează chiar şi pielea arsă de la soare :D

Este extrasă de la o adâncime de 2000 de metri din zona Băilor Herculane. 

Poate fi găsită în orice reţea "Farmacia Familiei". Ai varianta de 200 ml şi 100 ml. 

Cât despre crema hidratantă pentru faţă am doar cuvinte frumoase. De cum am văzut scris "SPF 50" din start am înţeles că îmi va oferi protecţie maximă :D O folosesc nu doar când merg să mă scald, dar şi în zilele obişnuite. Are un miros uşor, nu irită pielea şi se îmbibă uşor în piele. Nu conţine ingrediente nocive pentru piele şi previne îmbătrânirea ei. E ok pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensbilă. 

Vara pentru cineva poate abia începe! Distracţie maximă vă doresc, dar şi multă grijă pentru corpul vostru. Produsele Ivatherm sunt un must pentru a simţi blândeţea soarelui! 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro