Noi surprize pentru tenul tău

Ziele acestea cotrobăiam prin baie,  am mai făcut ordine printre produsele mele de îngrijire a tenului. Că tot am revenit dintr-o călătorie mega full, iar tenul meu şi aşa bătut de soartă :D a trecut prin schimbări de care vrei, am decis să îl îmblânzesc. Şi nu oricum, ci cu trei produse de la Ivatherm.

Să vedem: avem demachiantul fluid pentru faţă şi ochi, "Toleriskin", crema hidratantă pentru faţă, "Multi-performance" şi fondul de ten cu spf 25, "Joviale".  

 

 

Îl ador. E perfect pentru pielea intolerantă, nu are un dram de reacţie adversă, curăţă delicat şi are calităţi anti-bacteriene. Îl folosesc dimineaţa şi seara. Cel mai cool e că produsul este unul econom, aplic o cantitate mică pentru procesul de demachiere şi curăţare. Nu trebuie să clăteşti faţa. Nu miroase şi e delicat cu pielea.

 

 

Hidratarea este vitală pentru ten, mai ales acum când temperaturile exagerate atacă fără milă fiecare celulă. E perfectă pentru pielea sensibilă, dar şi combinată. O hrăneşte graţie prezenţei acizilor graşi, esenţiali pentru procesul de regenerare celulară. O folosesc mai mult dimineaţa. 

 

Şi ultimul, dar nu cel din urmă produs este fondul de ten "Joviale" cu SPF 25. Sunt de trei tipuri: 1,2 şi 3. Nuanţa nr.1 mi se potriveşte tenului meu. Ce îmi place: acoperă uşor şi uniform, e bun pentru machiaj şi are în componenţa sa ingredienţi activi hidratanţi, nu conţine parabeni sau parfum. L-am ales pentru tenul meu sensibil. 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro