Shea din cap și până în picioare

De ceva timp mă interesez de tot felul de produse de îngrijire despre care doar auzeam, sau elemente despre care vedeam că lumea le promovează frenetic. Azi chiar mi-am întrebat colega dacă a auzit despre așa numitul unt de shea, asta după ce am testat câteva produse cu acest element. 

Le-am descoperit la brandul Equilibra. Ba mai mult, am luat produse pentru îngrijirea tenului și corpului. All inclusive :D 

De exemplu: uleiul pentru corp și față. În general, nu iubesc eu tot felul de uleiuri pentru că mă simt lipicioasă și apoi nu am răbdarea până acestea se absorb. Dar iată acesta îl aplic pe față și corp pentru o hidratare intensă și se absoarbe foarte repede. Torni pe palme câteva picături și masezi în locurile unde ai necesitate. Vitamina E oferă elasticitate pielii. Și, crede-mă, după 30 de ani numai elasticitate nu-i în pielea ta :D 

Cremușoara asta emolientă care îmi aduce aminte de margarina copilăriei mele ( mă refer la aspect, nu la gust! Să fim serioși) e atât de iute la absorbție încât uit că am folosit-o și mă mai ung din nou! Când am citit pe ambalaj că are efect anti-îmbătrânire, hidratează și oferă fermitate pielii, am spus că trebuie să o am, obligatoriu! 

 Next. Crema pentru corp și ten la fel, se absoarbe rapid, doar că pentru utilizarea ei trebuie să iei o cantitate mică de produs, o încălzești între palme, apoi aplici pe copr sau față. Are rol protector și de restaurare. Ați înțeles ideea, da? Shea asta are puteri miraculoase anti-îmbătrânire. 

Gelul de duș cu unt de Shea îl folosesc pentru fermitatea întregului corp. Și da, el este primul produs care s-a terminat primul :( Dar nu e bai! Merg la orice Farmacia Familiei și îl găsesc. 

Poza cover: BIOMED.MD 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro