perii-misa.jpg

Am fost la un master class de beauty ca tu să știi cum să te machiezi în 2018

Adică, soarta aceasta a mea a decis să îmi facă un cadou frumos și am ajuns la „Beauty Date”, un master class de mega calitate susținut de Iuliana Sandu. A fost toată această feerie machiată în cadrul Beauty Exhibition 2018 de la Moldexpo. În fine, analfabeta de mine în ale machiajului tocmai a avut parte de câteva lecţii interesante şi am aflat utile în materie de make up din acest an. Iuliana, cu o sinceritate și o energie ce te cucerește fără drept de apel a realizat două tipuri de machiaj și a vorbit despre specificul machiajului de tip editorial și tehnicilor contouring. 

În fine, analfabeta de mine în ale machiajului tocmai a avut parte de câteva lecții interesante și am aflat sfaturi utile în materie de make up din acest an. Iuliana, cu o sinceritate și o energie ce te cucerește fără drept de apel a realizat două tipuri de machiaj și a vorbit despre specificul celui tip editorial și cu ce  papă tehnicile de  contouring. 

E şi clar că nu am devenit guru în beauty după acest eveniment. Pentru asta ar fi OK să merg la "Beauty for Life", academia de make up a Iulianei unde să învăţ meserie. Şi vouă tot vă recomand. Ba mai mult, Iuliana Sandu a lansat propriul ei set de perii de machiaj. Gama se numeşte MISA şi de descifrează "make up is art", o superbitate de perii pe care le-am testat şi am rămas încântată. 

                                                                                                          

Iată ce am învăţat la master class şi îţi spun şi ţie ca să ştii cum să te machiezi în acest an. Şi nu doar. 

- Epoca rujului mat se duce în concediu. Gata! Toată nebunia promovată de clanul Kardashian şi restul ia o pauză. După trei ani această tendinţă este substituită cu rujurile clasice, lucioase.

- Machiajul cu gliter, efecte sclipitoare vor cuceri feţele şi fetele noastre în 2018. Iar dacă mai ţineţi minte paletele gigant de prin frumoşii ani ’90, să ştiţi că acum e ok să vă achiziţionaţi ceva similar. 

- Nu uita de cat- eye. Linii ondulate ce definesc perfect ochiul şi îţi oferă acel look misterios.  

- Lumea s-a săturat de perfecţiune şi vrea ca din 2018 să aducă naturalul în fruntea preferinţelor. Pielea perfectă, sprâncene bogate şi definite, cam aşa arată tabloul.

- Tot de la master classul Iulianei Sandu am aflat despre ce înseamnă make up editorial. Explic. Este acel gen de machiaj pe care îl foloseşti pentru şedinţele foto creative, artistice, pentru reviste glossy, iar la o şedinţă din asta lucrează un batalion de cetăţeni. Deci, ce e frumos şi WOW are nevoie de multă răbdare şi implicare.

- Sunt corectoare fluide, cremoase, gel. Corectorul gel este folosit local, unde l-ai aplicat, acolo rămâne. Cele fluide au necesitatea de a fi mixate. 

- Anul acesta Pantone a ales violetul ca fiind culoarea 2018. Valabil şi în machiaj.

 

 

- Orice bază de machiaj are nevoie de câteva minute pentru a acţiona. 

-Fondul de ten waterproff se aplică uniform pe toată suprafaţa. E nevoie de rapiditate pentru a-l folosi. 

- Dacă ai ten problematic, refuză la contouring. Acesta se oxidează, iar locurile cu imperfecţiuni devin întunecate.

 

Foto credit: Mihai Duca, Sofia Golovinscaia

 

 

 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro