Beauty-Space-intrarea.jpg

Unde găsiți frumusețea?

Zilele trecute discutam cu o amică despre faptul că vine primăvara și vom avea ocazia să îmbrăcăm haine mai ușoare, mai drăguțe. Ne vom despărți (cred!) cât mai curând de tot felul de blănuri și papuci, vom radia ca două lăcrimioare! Dar, până la efectul dorit trebuie să ne pregătim din cap și până în picioare. La propriu. Și mai ales că vine 8 Martie, inevitabil ne dorim să arătăm paratrăsnet!

Ok, Ok, dar unde să găsim noi un loc unde sunt incluse toate serviciile pentru a avea un corp și o imagine de invidiat, un loc unde găsești proceduri de frumusețe de ultimă de oră și cu prețuri accesibile? Serios vorbind, mă stresez când pentru manichiură trebuie să mă deplasez într-un capăt de oraș, iar pentru curățirea feței, în altul. 

Spre marea noastră încântare am aflat de inaugurarea salonului „Beauty Space Estetica” din sectorul Buiucani. Ba mai mult, chiar am fost să văd cum e acolo. O ambianță călduță și plăcută ne-a întâmpinat încă de la intrarea în salon. Designul modern și prietenos te face să lași toată rutina și gândurile după ușă, iar aici te lași pe mâna răsfățului total! 

Am rămas plăcut surprinsă când am aflat că acolo ai totul pentru a arăta ca o divă și nu trebuie să pierzi timpul colindând orașul pentru diverse proceduri. 

Salonul e nou pe piața de profil și îți oferă următoarele servicii: manichiură, pedichiură, hair styling, masaj, SPA, curățarea feței prin șlefuire cu diamant, epilare nonenvazivă cu laser de ultimă generație DEKA. Specialiștii din departamentul dermatologic sunt medici specialiști, calificați și de top. Cei de la departamentul de frumusețe la fel dau dovadă de profesionalism și inspiră încredere. Consultanții și recomandările sunt individuale.

 

Caut loc în agendă pentru o programare la salon. Cine vine cu mine? Vă indic și adresa: str. Vasile Lupu 61/5

Fiți frumoase! 

 

 

 

 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro