Beauty-Expo-2018.jpg

O expoziție frumoasă

Îmi aduc aminte cum în una dintre călătoriile mele am intrat în magazinul „Sephora” și mai să am atac de panică! Nu, nu că am văzut un monstru, dar erau atât de multe produse cosmetice, de la diferite branduri și producători, încât mi-am luat cam o oră să mă decid ce să fac eu cu viața mea! Acum că am imunitate și experiență de a mă afla într-o încăpere  plină cu chestii frumoase, mă voi descurca de minune la Beauty Expo 2018. Cum, unde? Nu știați? Păi, fiți atenți!

 De pe 1 până pe 4 martie aveți 5000 de metri pătrați cu standuri de la cei mai cool producători de cosmetice, stilțiști, makeup artiști, dermatologi, cosmetologi, distribuitori de echipamente beauty și nu doar. Tentația e chiar mare, dar pe parcursul celor 4 zile o să vă descurcați, sunt sigură! Aveți ocazia de testa produsele, de participa la master classuri și chiar să faceți achiziții la super promoții. Așa că, nu stați acasă. 

Apoi, vine 8 martie, iar la expoziție ai șansa de a cumpăra cadouri frumoase și superbe. Printre brandurile pe care le-am ochit sunt Holy Land, MAC, NYX, ArtDeco, Equilibra, Ivatherm etc. 

 Vă aștept la evenimentul frumuseții și al primăverii! 

 CIE MOLDEXPO, str. Ghioceilor 1. 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro