Juliette-Armand.JPG

Combinația de îngrijire a unui ten... combinat!

Intru în magazin. Eram în pauza de masă și am profitat că am o oră liberă să trec pe aici. Mă întâlnește Tatiana, cosmetologul „Juliette Armand”. Femeia aceasta are o răbdare cât China. Deci, fiți atenți! „Și, Iuliana, ce tip de ten zici că ai?” mă întreabă ea în timp ce oferea consultanță unei cumpărătoare. Eu: „Emm... sensbil. Cred. Așa mi-au mai spus. Eu așa îl simt. Am reacții la produse care nu îmi sunt prielnice”. După ce termină consultanța, Tatiana îmi analizează fața și îmi spune: „Nope. E un ten combinat. Și chiar știu ce să îți recomand pentru a avea grijă de el dimineața și seara”. Am rămas fără grai! 

Doamna aceasta a făcut, cred, un circuit de Formula1 pentru a-mi găsi produsele potrivite pentru fața mea. Căuta și explica, îmi dădea mostre să testez. Vede că nu mi se potrivește o mască, mai aleargă prin magazin să găsească ceva bun pentru mine.

Ba chiar mi-a scris pe o fițuică pașii pentru rutina de îngrijire a feței. Awww! Ce drăguț. 

Schema e simplă, fără mari filosofii. Să o luăm pe rând:

1. Aplici pe fața umedă un mililitru din gelul „Juliette Armand” Elements 07. E mai mult pentru tenul sensibil, dar și pe cel combinat e ok. Eu l-am testat. Masezi fața cu mișcări circulare, apoi înlături cu apă. Efect: prospețime și ușurare. La un moment dat am simțit că am fața mai mare :D Next.

2. Dimineața îți cureți fața cu loțiune tonică. Asftel, elimini celulele moarte, impuritățile și resturile de machiaj.  

3. Folosești serul cu retinol pur (vitamina A) și vitamia C. Aplică pe față câteva picături până la absorbție. 

4. După ce ai folosit serul, aplici crema cu vitamina C „Juliette Armand” Elements 05. Folosești o cantitate mică până la absorbție. Ba mai mult, e recomandată tenului acneic și celui cu discromie. 

 Seara repeți pașii, dar în locul cremei cu vitamina C, folosește crema pentru fermitate și hidratare „Hydra Firming 24h Cream”. De ce? Tot de la Tatiana am aflat că pe timp de iarnă crema hidratantă se folosește seara, iar cea hrănitoare, ziua. Vara e invers. Ziua nu a trecut în zadar! 

Pentru tenul normal, uscat și sensibil cei de la „Juliette Armand” au făcut o faptă bună, mai exact, au creat crema-peeling pentru față cu granule de cacao și migdale. Aplici o cantitate mică pe fața curată, lasă cam 15-20 de minute. Apoi, cu mișcări ușoare și cu apă călduță înlături de pe față. Utilizezi cam 1-2 ori pe săptămână. Mare „greutate”!

 Ca să nu mergi tu pe la diverse farmacii sau magazine în căutări disperate pentru produsele de îngrijire a tenului, am fost eu și am testat și îți recomand. Ai tot ce îți trebuie într-un singur loc, la magazinul „Juliette Armand”. 

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro