Ivatherm_princiapala.jpg

POVESTEA DE IARNĂ A UNUI TEN

În sezonul rece cam 50 la sută din ce port în geantă înseamnă produse de hidratare. Sunt ca un Moş Crăciun încărcat cu tot felul de creme şi loţiuni de îngrjire a tenului şi a pielii.

Dar, dacă tot suntem în perioada miracolelor de sărbători, am descoperit nişte minuni de produse numai bune pentru îngrijirea tenului meu pentru vreme rece.

Istoria cu pielea mea capricioasă e veche de 29 de ani, aşa că mai mereu caut soluţii să o cuminţesc. Noroc de Ivatherm.

De exemplu, pentru buze am găsit balsamul de buze din gama „Multi-Performance”. Cu o textură fină, îl folosesc înainte de aplicarea rujului mat, dar şi în zilele fără machiaj. Este blând cu pielea sensibilă a buzelor şi nu irită.

Pentru faţă am optat o cremă hidratantă din aceeaşi gamă. O utilizez dimineaţa şi seara după demachiere. Factorul 20spf are grijă ca pielea să nu fie expusă efectului din partea razelor solare.

Iar dacă tot tenul meu este supus machiajului mai în fiecare zi, am descoperit formula care să îl revigoreze şi să îl facă mai proaspăt. Loţiunea micelară „Rosederm” nu are miros înţepător, nu lasă faţa roşie, e fără efecte adverse. Este exact ce căutam pentru faţa mea care, dacă nu îi convine un produs, imediat dă reacţii adverse. Cu „Rosederm” nu am avut peripeţii.

Acestea, dar şi alte produse „Ivatherm” le găsiţi în reţeaua „Farmacia Familiei”. Până atunci, un like pentru pagina de Facebook, Ivatherm Republica Moldova. Sărbători frumoase! 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro