gama_nutra.JPG

EFECTUL NUTRA

M-am schimbat mult. Un semn clar pe care îl recunosc este o atentă îngrijire pentru tenul meu. Eram o lenoasă de nedescris atunci când  trebuia să mă gândesc la soarta feței mei. Niciodată nu mi-a plăcut de ea, dar am început în urmă cu un an să o accept  și să o iubesc, să îi ofer un tratament de care nu prea a beneficiat. De ce? Pentru că mai toate produsele încercate erau foarte agresive. Erupții, pete roșii, piele uscată, tot felul de chestii inestetice erau consecințele unor aplicări de produse nepotrivite. Totul a durat până am descoperit un efect. Efectul Nutra.

Acesta se află în gama lansată cu un an în urmă de compania AVON, „Nutra Effects”,  iar de-atunci în fiecare lună îi mulțumesc destinului că am găsit produse cuminți pentru îngrijirea pielii mele.

Mai întâi m-am împrietenit cu spuma de curățare a feței pentru ten combinat, mixt și normal. Are un miros discret, nu înroșește și e blândă la aplicare. Mă simt fresh, iar porii mei evadează într-o prospețime inspirată din natură. A urmat consolidarea unei relații unice dintre mine și loțiunea tonică matifiantă și revitalizantă. Aveam temeri că tenul meu va arăta ca un câmp minat de roșeață, dar m-am înșelat. Ce bine! Am scăpat de excesul de sebum, de impurități, o binecuvântare!

 În trusa mea de cosmetice am rimeluri care, pentru a fi îndepărtate de pe ochi e nevoie de multă răbdare. Recent am descoperit demachiantul bifazic pentru ochi. Îl ador pur și simplu. Machiajul rezistent la apă e înlăturat cu ușurință și fără prea mulți nervi.

 Răsfățul dermatologic nu se termină aici. Am dat nas în nas cu noul gel-scrub 3 în 1 perfect pentru toate tipurile de ten. Sunt atât de mândră de mine că am găsit timp ca de două ori pe săptămână să îl aplic pentru un adevărat detox al pielii. Celulele moarte de la suprafața acesteia sunt înlăturate, iar prospețimea se instalează pe loc.

 

 Toată povestea aceasta inspirată din natură e încunată de crema Hidratyon cu SPF 15. O folosesc și pentru machiaj, dar și înainte de somn. E o adevărată mană cerească pentru tenul sensibil, adică pentru al meu! Pot să îți recomand și gelul cremă cu același efect. Îl aplici dimineața și seara pentru o porție binemeritată de hidratare.

 Începe să îmi placă de mine, să fiu mai indulgentă cu tenul meu. Efectul Nutra își face bine munca. Mă duc să alerg prin parcuri.

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro