cul2.jpg

CULORI CĂLĂTOARE

Vacanța de primăvară m-a găsit departe, într-o țară încărcată de istorie și o mulțime de destinații ce așteptau să le descopăr- Italia. Făceam tot felul de glume pe seama faptului că ultimele locuri pe care le-am vizitat erau cu litera I. După Israel, Istanbul și Iași a venit rândul să descopăr și țara în formă de cizmă.

Recunosc, atunci când sunt în drumeții mereu îmi iau trusa cu make up care e mega plină. De data aceasta însă am făcut loc și pentru trei oje absolut superbe din gama Gel Shine de la Avon. Acestea au călătorit cu mine și m-au inspirat să îmi încep ziua colorat și mult chef de explorare a împrejurimilor.

Am optat pentru nuanțe vibrante și tari, dar am dat undă verde și pentru o culoare calmă precum e spiritul Mării Adriatice pe care am vizitat-o în una dintre zile. Ojele au călătorit prin Veneția, Verona, Florența, Padova, Este și Jesolo. Nu mi-am dezmințit pasiunea pentru culori precum marsala ori bordo. Am luat la drum denumiri precum „Very Berry”, „Wine and Dine Me” și „Citronized”. Nu am uitat nici de Top Coat, perfect pentru fixare de durată și rezistent la tot felul de factori externi. Ojele au cucerit Italia. Cu siguranță te vor cuceri și pe tine în Broșura curentă Avon pe care o poți răsfoi și pe site-ul www.avon.md Ciao!

 

Photo credit: Zina Esepciuc

Photo credit: Zina Esepciuc 

 

 Photo credit: Zina Esepciuc 

(P)

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro