mark.ează viața în culori

Nu sunt un guru al frumuseţii, dar mereu am fost interesată de noile apariţii din domeniu. Dorinţa de a testa diverse produse de beauty care abia-abia cuceresc piaţa îmi oferă unele speranţe că voi găsi exact ceea ce căutam pentru a avea un machiaj aşa cum mi-l doresc.

 Avon true cosmetics

Recunosc, am fost surprinsă când am descoperit două game proaspăt lansate de Avon în cadrul unui eveniment foarte prietenos şi... colorat, la propriu. E vorba despre Avon True şi mark. Pe lângă faptul că am dat peste o varietate cromatică de rujuri ameţitoare şi vivace, pentru prima dată am fost martora unei expoziţii de picturi realizate de  Nicoleta Vacaru.

Nicoleta Vacaru

 Tot farmecul acestor  lucrări e că au fost executate din produsele de machiaj noi apărute în portofoliul Avon, semn că arta nu are obiecţii atunci când vine vorba de redarea ei prin diverse materii prime!

Fetele la mark

 

Printre invitate s-au găsit şi câteva cu spririt creativ! Acestea şi-au încercat talentul în pictură, folosind cosmetice din gama Avon True şi mark.

Am rămas fidelă culorilor vibrante, accentuate. Pluming Plum este rujul pe care l-am testat şi m-am îndrăgostit de el! Îl recomand cu încredere celor care vor să încerce senzaţii noi în materie de machiaj.  

galeti avon

tags:
Back to Top