My life, my rules

Când eram mică visam să călătoresc, să am haine frumoase și mulți pantofi, să mă machiez așa cum vreau eu ( tata mi-a interzis acest lucru până la majorat :D). Încă din copilărie îmi creionam o viață frumoasă, una după regulile mele și dorințe care nu aveau orizonturi. Pas cu pas am învăţat că eu sunt propriul creator al destinului.

Fiecare zi încerc să o petrec frumos. Nu aştept ocazii speciale pentru a îmbrăca ţinutele preferate, pentru a veni la restaurantul pe care îl ador sau pentru a folosi discret parfumul de care m-am îndrăgostit. Dacă tot vorbim de parfumuri am descoperit unul nou, proaspăt şi calm precum adierea unui vânt cuminte.

 Avon Life 1

 

vorba de Avon Life by Kenzo Takada. Celebrul creator nipon a lansat în parteneriat cu Avon o aromă fină de care nu mă pot despărţi. M-a cucerit prin blândeţe şi răbdarea acestuia de a se menţine mult timp pe haie, dar şi piele. Sunt mereu în mişcare, iar agenda evenimentelor unde trebuie să fiu prezentă e într-un continu up date. Încerc să fiu în formă şi să mă simt bine cu mine însămi.

Avon life 44

 

Avon Life a fost „partenerul” meu de încredere la Moldova Fashion Days, dar şi în fiecare zi. Îmi crează o energie pozitivă şi mă surprinde mereu cu tandreţea lui discretă.  Parfumul are un preţ foarte bun chiar dacă poartă semnătura unuia dintre cei mai cotaţi designeri ai lumii. Avon Life este parfumul acestei toamne, anotimp de care mă ataşez cu multă pasiune.

Avon Life 2

Back to Top