nutra_lotiune.JPG

CÂND NATURA TE ÎMBLÂNZEȘTE

Am observat un fenonem foarte interesant și nou în viața mea, încep să domolesc o parte din firea mea băiețoasă prin descoperirea unor lucruri mult mai feminine. Tratamente corporale, produse care sunt blânde cu pielea mea alintată, mă fac să fiu bucuroasă de faptul că a fi femeie e un lucru tare nice.

Ca orice urmașă a Evei îmi plac atențiile, micile gesturi frumoase și mai ales, lucruri care îmi permit să mă simt răsfățată. În una dintre zile am primit prin curierat un săculeț foarte simpatic de la Avon. Spre marea mea încântare, am găsit setul perfect pentru o relaxare pe care o caut de foarte mult: loțiunea de corp Nutra Effects, uleiul pentru față Miracle Glow din aceeași gamă, o pernuță foarte simpatică în formă de nor ( pentru vise frumoase!) și o mască de somn.

Fiind pasionată de călătorii, mereu sunt în căutarea soluțiilor ce ar putea să îmi ofere confortul necesar în transport, iar setul respectiv a venit fix la fix în viața mea! Loțiunea de corp m-a uimit plăcut. Aceasta fiind pe bază de migdale ( nuci ale căror fană nu sunt) are un miros foarte discret și subtil, se îmbibă repede și nu lasă urme. O folosesc înainte de somn, (și nu doar) pielea se hidratează și miroase plăcut, o adevărată aroma terapie până dimineața.

Uleiul pentru față îl folosesc atât ca bază de make up, dar și în calitate de cremă de față. E acel gen de produs cu multiple acțiuni, iar eu exact de aceasta și am nevoie. Cea mai mare satisfacție e că am găsit produse prietenoase cu pielea mea, care îi înțeleg doleanțele și i le îndeplinesc! Loțiunea și uleiul pot fi comandate online pe site-ul www.avon.md sau din Broșura curentă. Abia aștept să vină seara pentru a adormi pe norul-pernă, să iau masca de somn și să visez cum într-o zi planurile mele mărețe vor prinde contur.

 

Contacts

For cooperation please contact me:


Site by Revin Pro